KotiHärdelli 2.0Härdelli 2.0, osa 2

Härdelli 2.0, osa 2


Härdelli 2.0 pärähti ryminällä käyntiin ja nyt ilonpito jatkuu!

Tällä kertaa Pertti Salovaaran haastattelussa on mm. legendaarisen Hausmyllyn nokkamiehenä tunnettu Jari Karjalainen, joka kertoo aivan uskomattomia paljastuksia 90-luvun huumasta. Saamme esimerkiksi tietää, miksi Karjalainen unohti Syksyn sävelen suorassa tv-lähetyksessä oman laulunsa sanat jo toisessa säkeistössä!

Ohjelmassa kuullaan tietenkin Hausmyllyä ja muita 90-luvun parhaita hittejä sekä mm. Suomen surkein joke -skaba, häirikkösoitto pizzeriaan ja paljon muuta hauskaa.

Pertti kertoo ohjelmassa myös yleisimmät virheet, joihin naiset sortuvat sängyssä ja miten niiltä voidaan välttyä.

Kuuntele alta Härdelli 2.0 -ohjelman toinen osa!

Aiemmin julkaistut jaksot pysyvät sivustolla ja niitä voi kuunnella koska tahansa omaan tahtiin.

12 KOMMENTIT

  1. Kovvaa kammaa! Muista seuraavassakin jaksossa mainita tuo alivaltiosihteeri juttu ettei unohu viikossa =D

  2. taas parasta shittii perjantaille! Onneksi elin ysärillä nuorena jamppana, Salovaara aloitti perjantait aina ja viikonloput. Kiitti niistä ikimuistoisista hetkistä, eiks ne perjantait ollut jotenkin erilaisia?

  3. No voe mahoton paekka.. Kiitos Salovaaralle, jotta alotit taas nää Härdellit! Kyllä näitä niin suurella hartaudella kuunneltiin silloin aikanaan jokaikinen perjantai! 🙂 Ysäri ellää ja vahvasti vieläki!

  4. Aivan mahtavaa settiä. kiva kuunnella ku henkilökohtaista päihteiden käyttösuunnitelmaa tässä suorittaa.Jatkakaa samaan malliin ja 2h lähetykset takas.

  5. Aivan ihana on kuulla taas Salovaaran ääntä. Näissä lähetyksissä on jotain niin nostalgista, ei ole parempaa <3 Aitoa ysärimeininkiä. Ainoa vika, että lähetys loppuu aina liian pian.

  6. Tämä Härdllin uusi tuleminen oli kyllä vallan loistava uutinen. Kiitis Pertille siitä. Radiomafia on kasvattanut allekirjoittanutta ainakin hyvällä musisoinnilla, Pertillä oli aina parhaat ja tykeimmät uudet eurodancet ja remixit meiltä ja muualta. Tulee ysäriä luukuteltua vieläkin ihan cd-formaatissakin. Perjantain ehdoton kohokohta ja jos lähdettiin ns. Kylille niin c-kasetti jätettiin stereoihin nauhoittamaan esim 20.15 eteenpäin, riippuen mihin tuli lähdettyä, yöllä tai aamusta oli pakko kuunnella loput, mitä hyvää ja hauskaa oli tullut. Kiitos, yksi parhaita radiomuistoja ja radiokanava oli Mafia ja sen ohjelmat ym Heinähässäkkä, Härdelli, Hype, Radioaaltonen jne, niin ja Moottori ilta Pasilassa, huoh, kiitos Pertti 🙂

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT