Harvinaista materiaalia! Apulannan nuoret pojat velmuilivat 90-luvun haastattelussa

Kirjoittaja : 16.1.2020

Muistatko musiikkiaiheisen HotHit-ohjelman ysärin puolivälistä? Ohjelmalle oli selkeästi tilausta, sillä HotHit veti parhaimmillaan yli 400 000 katsojaa tv-ruutujen ääreen, vaikka lähetys ei osunutkaan parhaaseen katseluaikaan. Ohjelma esitteli taltiointeja monien bändien live-esityksistä.

HotHitissä kuultiin myös ihmisten mielipiteitä suoraan kadulta, sillä ohikulkijoille annettiin luurit korville ja pyydettiin arvioimaan kuulemansa kappale. Monet eivät jaksaneet yleensä kuunnella kappaleita hetkeä kauempaa, vaan luurit lähtivät varsin nopeasti pois korvilta. Esimerkkinä pari kommenttia takavuosilta:

– Tää on tällasta menevää, nopeeta, teknoo… siis täyttä paskaa.

– Joo, ei oo mun makuun kyllä!

Monet muut innostuivat keinahtelemaan ja jopa tanssimaan kuulemansa musiikin tahdissa. Kenties osa vain nautti muutaman sekunnin julkisuudestaan tai aidosti pitivät kuulemastaan.

HotHitissä kuultiin aikoinaan myös Apulanta-bändiä ennen sen nousemista tunnetuimpien suomalaisbändien joukkoon. Kyseessä saattoi olla jopa ensimmäinen Apulannan tv -esiintyminen. Muistoja kuuluisan suomalaisbändin esityksestä voi tsekata alta, kun Apulanta esittää kappaleen ”Aurinkoon” ja pojat velmuilevat sen jälkeen haastattelussa.

Kuva: YouTube

Tagit

Lukijoiden kommentit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät *Hot Hits

Nyt soi

Nimi

Artisti

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje