KotiYsäriHarvinaista materiaalia! Apulannan nuoret pojat velmuilivat 90-luvun haastattelussa

Harvinaista materiaalia! Apulannan nuoret pojat velmuilivat 90-luvun haastattelussa


Muistatko musiikkiaiheisen HotHit-ohjelman ysärin puolivälistä? Ohjelmalle oli selkeästi tilausta, sillä HotHit veti parhaimmillaan yli 400 000 katsojaa tv-ruutujen ääreen, vaikka lähetys ei osunutkaan parhaaseen katseluaikaan. Ohjelma esitteli taltiointeja monien bändien live-esityksistä.

HotHitissä kuultiin myös ihmisten mielipiteitä suoraan kadulta, sillä ohikulkijoille annettiin luurit korville ja pyydettiin arvioimaan kuulemansa kappale. Monet eivät jaksaneet yleensä kuunnella kappaleita hetkeä kauempaa, vaan luurit lähtivät varsin nopeasti pois korvilta. Esimerkkinä pari kommenttia takavuosilta:

– Tää on tällasta menevää, nopeeta, teknoo… siis täyttä paskaa.

– Joo, ei oo mun makuun kyllä!

Monet muut innostuivat keinahtelemaan ja jopa tanssimaan kuulemansa musiikin tahdissa. Kenties osa vain nautti muutaman sekunnin julkisuudestaan tai aidosti pitivät kuulemastaan.

HotHitissä kuultiin aikoinaan myös Apulanta-bändiä ennen sen nousemista tunnetuimpien suomalaisbändien joukkoon. Kyseessä saattoi olla jopa ensimmäinen Apulannan tv -esiintyminen. Muistoja kuuluisan suomalaisbändin esityksestä voi tsekata alta, kun Apulanta esittää kappaleen ”Aurinkoon” ja pojat velmuilevat sen jälkeen haastattelussa.

Kuva: YouTube





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT