KotiYsäriMuistatko vielä superseksikkään povipommin Samantha Foxin? Kuuma video!

Muistatko vielä superseksikkään povipommin Samantha Foxin? Kuuma video!
Muistatko vielä tämän kuuman blondin, joka oli erittäin suosittu myös Suomessa? Taatusti muistat, ellet ole asunut ysäriaikaasi toisella planeetalla, meren pohjassa tai erakkona erämaassa. Lontoosta kotoisin oleva brittikaunotar muistetaan erityisesti kasarialbumeistaan, mutta neitonen jäi taatusti elämään ihmisten sydämiin ysärilläkin.

Fox tunnetaan pop- ja diskomusiikin taitajana ja hän on tehnyt urallaan myös mallin ja näyttelijän töitä. Lisäksi hänet on nähty tv-persoonana ja onpa kaunotar esiintynyt useita kertoja Suomenkin kamaralla. Kaksi vuotta Sabrina Salernoa vanhempaa Samanthaa verrattiin usein kilpasiskoonsa, sillä molemmat herättivät huomiota seksikkäillä videoillaan ja paljastavalla pukeutumisellaan. Kaksikko on myöhemmin esittänyt duettona kappaleen ”Call Me”, jonka Blondie esitti alun perin.

Samantha Foxista sai videoiden perusteella usein vaikutelman, että hän olisi erityisen pitkä, mutta todellisuudessa naisella on mittaa vain 155 senttiä. Lyhyet hameet etenkin musiikkivideoilla ovat osasyy vaikutelmaan korkokenkien ohella, jalkojen näyttäessä pitemmiltä. Sosiaalisessa mediassa on joskus vitsailtu, että Samantha ja Sabrina ovat laittaneet enemmän siemeniä lentämään kuin näyttelijä Michael J. Fox voisi ikinä käyttää täyttäessään linnunruokintakonetta!

Alla yksi Samantha Foxin tunnetuimmista hiteistä, ”Touch Me (I Want Your Body)”.Kuva: YouTube

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje