KotiHärdelli 2.0Härdelli 2.0, osa 1

Härdelli 2.0, osa 1
Yksi 90-luvun suosituimmista radio-ohjelmista, Härdelli, teki paluun, kun ohjelman alkuperäinen juontaja, samettiääninen Pertti Salovaara tärähti eetteriin uusin tuulin, mutta tutuin kuvioin.

Kuuntele alta Härdelli 2.0 -ohjelman ensimmäinen osa!

Julkaistut jaksot pysyvät tällä sivustolla ja niitä voi kuunnella koska tahansa oman aikataulun mukaan.
VIIHDEUUTISIA

42 KOMMENTIT

  • Jumaleisson sentään! Tätä on odotettu, tulee mieleen nuoruuden perjantai illat kun kotona nauhoitettiin Härdellistä uusimmat hitit c-kasetille ja lähetyksen jälkeen kylälle popittamaan👍 oi niitä aikoja 😍 nyt on nostalginen olo👍

 1. Härdellin ansiosta ysärillä leikittiin radiojuontajia veljen kanssa. Nyt 20v myöhemmin vetelen omia ysäri lähetyksiä livestriiminä nettiin ja teen ysäri dj hommia. Molempiin on otettu mallia tästä ohjelmasta ja sen mahtavasta juontajasta. Kiitos paluustasi!

 2. Moi S-Danger!!! Se on Brother Boney tässä, muistakko?! Just oon kuunnellu vanhoja kasetteja… Kuulin, kun haastattelussa mainitsit mut siitä kassujutust. Meinas lähtee tukka päästä, kun kuulin, että sä oot tehny paluun! Nyt jumalauta bailataan!!!!!! Onneksi olkoon Salovaara!!! Kauheet Zembalot!!!! Megamixejä odotellessa… Helvetti pitää kyl kaivaa vanha fastracker2 naftaliinist ja ruveta vääntää. Haaveissa on ollu vuosia tehdä oma megamix, mut eka pitää pää saada kokoon et voi rupee tekee. Voin sanoo että nyt on itku herkässä.

 3. Moro Salovaara. Hienoa että uutta settiä tulee taas. DJ Uninen lähetti niitä vanhoja lähetyksiä muuan vuosi takaperin mutta lopetti kuin seinään ja tämähän sai allekirjoittaneen liki raivon valtaan. Ne lähetykset voisikin tänne härdellin omille sivuille laittaa kirjasto-henkisesti johonkin? Taatusti saisi kuuntelijoita pirusti nekin enkä usko että veisi uusilta lähetyksiltäkään kuulijoita. Itse en häävisti ollut ku toisella kymmenellä kun lähetykset jo loppuivat ja silti alusta asti kuuntelin. Silloin radio oli jotain ihan eriä ku nykyään.

  • Itse sanoisin nyt tähän semmosen sanan, että nautitaan tästä uudesta materiaalista kun sitä vihdoin ja viimein saadaan ja tuetaan Perttiä näissä uusissa jaksoissa! Tää on aivan helvetin siistii! Tästä tulee UUS JUTTU! Vanhat jutut oli siistejä nekin mut nyt tää ohjelma on uus ja vielä siistimpi! Nyt oikeesti ne serpentiinit kattoon!!!!! Jos tää ohjelma näkee Vapun, niin minä olen Toimi Kankaanniemi!

 4. Tämä oli oman aikansa tuote. Uudelleen lämmittely tuo lähinnä muistoja mutta ei tästä kyllä oikein muuhun ole… aika paljon on vettä virrannut tammerkoskessa näistä ajoista …

 5. Ehdottomasti kirjasto pystyyn vanhoille lähetyksille. Itku meinasi piänällä päästä kun luin, että palaat. Sinänsä harmi jos näihin lähetyksiin ei pääse, tsätti ois kova tai muu oikotie Pertin sydämmeen.

 6. Moro Salodanger! On tätä päivää odotettu ja vihdoinkin se tapahtui! Varmaan melko lailla ekoista lähetyksistä asti vanhoja kuunneltu ja live-lähetyksessäkin joskus itteni taisin olla mokaamassa, kiitti vaan siitä vielä 😀 Täältä kannatusta tuolle vanhojen lähetysten kirjastolle ja zätti lähetyksen ajaksi ja miksei myöhempi lähetysajankohta että joutaa ottaa kuppia show:ta kuunnellessa 😀

  • Olishan sitä matskua vaikka huru mycket mut …. Noissa on se vaikeus, että ne sisältävät paljon tekijänoikeudella suojattua materiaalia. Itse olen laittanu Youtubeen pari lähetystä, josta olen editoinut biisit ja muut sälät pois mut läpät on…

 7. Moromoro! Voe kun kaikki olisi enemmän kuin täydellistä, jos tämä kuuluisi illalla kaljottelun lomassa, vaikka muutaman tunnin verran! Voisin vaikka maksaa, just sayin!

 8. Jumaleisson! Mahtava että homma jatkuu näin monen vuoden jälkeen! Hienoa kuulla taas Salidangerin ääntä! Tätä ohjelmaa tuli kuunneltua ja jos ei pääsyt kuuntelemaan niin äänitettiin show c kasetille. 🙂

  • Onpa keski-ikäistä läppää, vaikkei ME suinkaan olla keski-ikäisiä 😮
   Tai en mä ainakaa!

 9. S danger… Kiitti ekax paluusta aalloille. Vielä ku saisit härdelli/heinähässäkkä kaveris Jusun eetteriin kaverikseen niin voit…. Jo ois ohjelma kohillaan. Tuleeko mitään kisojen kaltaisia temppuja jossain vaiheessa???

 10. Kyllä tämä comeback saa ysärifanin silmäkulman kosteaksi. Mukava muistella omaa nuoruutta tämän tahdissa. Kiitos Kuningas Salovaara, että teit tämän mahdolliseksi. Sikäli, kun Jusun saa kaveriksi lähetykseen, niin iso👍🏻

 11. Aaettä. Tää Jonne muistaa ja on varmaan jokunen kasetti tallessa, mihin oli liimattu kaksi 60 min kelaa yhteen, että sai kaksi tunti S-dangeria ja Salovaara show:ta. talteen.
  Jossain vaiheessa pitäisi digitoida talteen. Myös nähty Livenä Tanhuhovin Stagella moneen kertaan

 12. Voe raato! Ensin Heinähässäkkä ja moponupotusta Peltoreista rehuauman päällä. Illalla sitten kuulokkeista Härdelliä…
  Näinkö se meni? Mutta oi niitä aikoja! Ja tuo Salovaaran ääni…

 13. Hitsin pimpalot, tää osuu ja uppoo…
  Justee kuuntelin härdelli levyt lävitse ja uutta tuuppaa tullee.
  Etukeno ja 9 nolla elää aina!!!

 14. Voe elämän kevät näitä juttuja🤣!! Perskeles vanha Toyota tulille ja pillurallit pystyyn!!!

 15. Yksi ainoa superiso ongelma: kännykällä kun kuuntelee tätä, niin ruudun pitää olla koko ajan päällä. Heti kun menee näyttölukko päälle, niin lähetys katkeaa. ☹️☹️☹️☹️

  • Juuri tämän näytön lukittumisen takia pitää ostaa YouTube, niin voi jatkaa kuuntelua puhelimen ollessa taskussa näyttö lukittuna.

   Kiitos Härdellin paluusta, niin paljon hyviä muistoja!

 16. TÄTÄ ON ODOTETTU KUIN KUUTA NOUSEVAA YSÄRI ON JYSÄRI JA HÄRDELLI MAUSTETTUNA SALOVAARALLA ON PARAS!! myös toivoisin salovaara megamixejä takaisin aalloille! ehkä itsekin osallistun niinkuin ennenvanhaankin..

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje