KotiUutisetSeiska: Ella tyydytti Artun loppuun asti: "Pitihän minun nyt auttaa, jos toinen...

Seiska: Ella tyydytti Artun loppuun asti: ”Pitihän minun nyt auttaa, jos toinen oli tuskissaan” – katso video


Artun ja Ellan lämpimät välit saivat yllättävää lisäkipinää, kun seksin puutteesta aiemmin valittanut Arttu sai läheisempää huomiota Ellalta.

BB-talon Arttu ja Ella ovat jo jonkin aikaa viettäneet yöt lusikassa nukkuen. Näin myös tällä kertaa, mutta yöllä tapahtui muutakin.

Seuraavana päivänä Roope oli uteliaana ja kyseli Ellalta peiton alla tapahtuneista jutuista, ja oliko Arttu koskenut myös häneen.

– Kyllä hän yritti, mutta siirsin hänen kätensä pois. Sitten Arttu otti minut siihen lähelle. Se oli minulle ihan okei, koska en halunnut mitään sen kummempaa. Se nyt oli sellaista viatonta. Pitihän minun nyt auttaa, jos toinen oli tuskissaan. Huomasin, kun kaikki olivat vielä hereillä ja olimme lusikassa, että nyt on jokin ”puhelin” taskussa. Sitten käteni vain osui siihen ja pidin siinä, kuvaili Ella tapahtunutta.

Ella tyydytti Artun kädellä loppuun asti, mutta pitemmälle ei menty. Loppuyön kaksikko nukkui tiiviisti kiinni toisissaan.

Tässä videolinkki, jossa näytetään nopeutettua kuvaa Artun ja Ellan yöllisestä hetkestä. Yöllä Olli-Pekka, Ella ja Arttu kävivät tupakalla. Ellan paitaan oli ilmestynyt märkä läntti, joka saattoi tarttua Artun housuista.

Lähteet: Seiska, Ylilauta
Artikkelikuva: Nelonen Media





SUOSITUIMMAT