KotiUutisetLentoemäntä opetteli salakuljettamaan huumeita – taustalla äärimmäinen epätoivo

Lentoemäntä opetteli salakuljettamaan huumeita – taustalla äärimmäinen epätoivo


40-vuotias lentoemäntä ajautui laittomuuksien pariin, kun hän tarvitsi rahaa. Hänet värvännyt henkilö käytti hyväkseen naisen epätoivoa ja haavoittuvuutta.

Epätoivoinen äiti ajautui lopulta pyytämään rahaa perheenjäseniltään ja sukulaisiltaan sähköpostin kautta, kun hän tarvitsi rahaa alle vuoden ikäisen lapsensa leikkaus- ja hoitokuluihin. Asiasta sai vihiä myös huumekartellin jäsen, joka tarjosi rahaa huumeiden salakuljetuksesta. Lentoemäntä tarttui tarjoukseen ja teki yli 20 matkaa huumelastin kanssa. Hän sai jokaisesta toimituksesta hieman yli tuhat euroa.

Alkuun lentoemäntä opetteli kolmen kuukauden ajan kävelemään luonnolliseen tapaan huumeiden kanssa, sillä hän kuljetti niitä rintaliiveissä ja reisiensä välissä. Matkustajilla ei ollut aavistustakaan, että heille hätäuloskäyntejä esittelevä ja tarjoiluja hoitanut nainen kantoi huumeita vaatteidensa alla.

Lopulta käry kuitenkin kävi ja Zailee Hana Zainal tuomittiin huumekuriirin toimistaan yhdeksän vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen, josta hän kärsii vähintään puolet ilman mahdollisuutta ehdonalaiseen vapauteen. Oikeus piti Zainalin motiivia lieventävänä seikkana, kun se kuuli totuuden tekoon ryhtymisestä.

– Siitä asti, kun olen ollut vankilassa, olen nähnyt, miten hirveitä asioita huumeet voivat tehdä ihmisille. Olen todella pahoillani, totesi Zainal haastattelussa.

Zainalin kolme lasta ovat nyt hänen siskonsa hoidettavana.

Lähde: Daily Star
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT