KotiUutisetFeissarimokat: Jenny kertoi ensitapaamisesta miehen kanssa: ”Oli hyvin hämmentävää…”

Feissarimokat: Jenny kertoi ensitapaamisesta miehen kanssa: ”Oli hyvin hämmentävää…”


Jenny kirjoitti erään Facebook-postauksen kommentteihin hämmentävästä ensitapaamisestaan miehen kanssa:

”Mulle tuli joku mätsi käymään sata vuotta sitte. Sil oli kavereita mukana ja mentii sen mätsi kaa eri huoneeseen juttelee niitä näitä ja ne kaverit jäi olohuoneeseen. No sit koko porukka lähti jossai vaihees.

Aloin miettii että mihinhän oon laittanu mun sohvan SISUSTUS TYYNYT, olin just ostanut uudet vaaleenpunaset päälliset. Sit etin niitä pari pv, ja laitoin kuitenki viestin et heh oliko kivat tyynyt vitsillä. Nii se vastaski että ”joo voin postittaa ne sulle jos tarvit takas”. Oli hyvin hämmentävää, en nähny miestä enkä tyynyjä sen jälkeen”.

Alta voit tsekata kyseisestä kommentista kuvakaappauksen.

Kuvakaappaus postauksesta

Lähde ja kuva: Feissarimokat

Artikkelikuva: Unsplash

Lue myös: Feissarimokat: Tiia avautui naapurin kovaäänisestä seksistä – näin asiaa kommentoitiin

SUOSITUIMMAT