KotiUutisetFeissarimokat: Tiia avautui naapurin kovaäänisestä seksistä - näin asiaa kommentoitiin

Feissarimokat: Tiia avautui naapurin kovaäänisestä seksistä – näin asiaa kommentoitiin


Kerrostalossa asuva Tiia teki Facebookiin päivityksen, joka liittyi naapurin kovaääniseen seksiin:

”Pieni pyyntö. Täällä seinät on kuin paperia ja niiden läpi kantaa äänet, joten otetaan naapurit huomioon. Itse en henkilökohtaisesti nimittäin halua enää vastata kummilapsen kysymyksiin ja huoleen, kun seinän toisella puolella harrastetaan kovaan ääneen seksiä.”

Riku kirjoitti kommentteihin: ”1) Täällä seinät on kaikkea muuta kuin paperia 2) Seksistä lähtee normaaleja elämisen ääniä, joista joka ikinen kerrostalossa asuva muukin lapsi pääsee lapsuutensa aikana nauttimaan”.

Myös Anni kommentoi: ”Yhdyn edellisiin. Yhden lapsen äitinä sanoisin, että nää on normaaleja elämisen ääniä. Vapaus harrastaa seksiä omassa asunnossaan kuuluu kyllä kaikille. Myös niille äänekkäämmille tyypeille”.

Sitten postauksen aloittaja Tiia kommentoi: ”Omassa kämpässä oleminen ja lapsen nukuttaminen ilman muiden voihkimista on myös kaikkien vapaus. Mutta ei se mitään, nyt kun tiedän ettei voihkiminen lopu vaikka koputtaisi oveen/seinään, niin vahingosta viisastuneena soitan ensi kerralla saman tien poliisit”.

Lopuksi Tiia sulki julkaisun kommentoinnin. Tsekkaa kuvakaappaukset alta.

Kuvakaappaus postauksesta
Kuvakaappaus postauksesta

Lähde ja kuvakaappaukset: Feissarimokat

Lue myös: Feissarimokat: Teemu julkaisi kuvan siittimen muotoisesta juomalasista – Sari raivostui

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.

SUOSITUIMMAT