KotiUutisetOho! Janni Hussi vaaleansinisissä bikineissä uima-altaalla – katso kuuma vappukuva!

Oho! Janni Hussi vaaleansinisissä bikineissä uima-altaalla – katso kuuma vappukuva!


Janni Hussi ilahduttaa seuraajiaan vappuna otetulla kuvalla, jossa paljasta pintaa riittää. Janni näyttää jopa hieman yllättyneeltä, ikään kuin paparazzi olisi päässyt nappaamaan kuvan kesken altaasta nousun.

– Henkisesti lippis päässä altaassa polskimassa, fyysisesti suojautumassa lippiksen takana jääkylmältä sateelta. 🌧️❄️ Hauskaa vappua! 🥳, kirjoittaa Janni julkaisunsa ohessa.

– Hauskaa vappua 🎉🥳 ja jos perustaisin rallitiimin ja alkaisin kuskiksi niin sulle olis kartturin paikka auki 🥰, kommentoi yksi kuvan nähneistä, viitaten Jannin taannoiseen kartturikokeiluun.

Upea kuva on kerännyt vain reilussa neljässä tunnissa lähes 9 000 tykkäystä.

Allaskuvan oheen on liitetty myös metsäpolulla otettu valokuva, jossa Jannilla on huomattavasti tuimempi ilme. Oletettavasti siinä painellaan kovalla asenteella metsän lenkkipolulle, samainen Pirellin lippis päässä kuten bikinikuvassakin.

Ilmat eivät ole olleet vappuna erityisen lämpimiä, joten pulahtaminen uima-altaaseen ei välttämättä ollut kovinkaan lämmin kokemus. Jannia moinen tuskin haittaa, sillä somevaikuttaja on pulahtanut taannoin myös avantoon talvipakkasella.

Katso kuva alta tai tarvittaessa tästä.

Kuvat: Instagram / Janni Hussi





SUOSITUIMMAT