KotiUutisetTälle urheilijalle maksettiin, jotta hän liittyisi Onlyfans-sivustolle – näillä kuvilla se ei...

Tälle urheilijalle maksettiin, jotta hän liittyisi Onlyfans-sivustolle – näillä kuvilla se ei ole ihme!


”Blondi pommittaja” -lempinimen saanut nyrkkeilijänainen saatiin liittymään Onlyfans-palveluun korvausta vastaan. Lisätulonlähde houkutteli, sillä nyrkkeilyn parissa korvaukset olivat vain kohtuullisella tasolla.

Australialainen nyrkkeilymestari Ebanie Bridges on naisnyrkkeilyssä iso nimi, mutta lajissa ei päästä juhlimaan suurilla palkkioilla. Näyttävälle naiselle tarjottiin haastattelun mukaan valtava summa rahaa, että hän liittyisi Onlyfansiin.

– Se ei ole pornoa, palvelu on siirtymässä pois päin siitä. Minä sain yli 250 000 puntaa (noin 280 000 €) siitä, että liityin palveluun ja aloin käyttää sitä, Bridges kertoo.

Onlyfans-palvelulla näytti olevan selkeä syy, miksi se halusi Bridgesin mukaan.

– OnlyFans tiesi, että olen tavallaan edelläkävijä, ja jos tekisin sen, muut seuraisivat perässä, ja niin myös tapahtui, Bridges valaisee tapahtumia.

Samalla haluttiin varmistaa tulonlähde myös urheilu-uran jälkeiselle ajalle. Vastaavalla tavalla ovat toimineet myös muut urheilijanaiset.

– Olen nyrkkeilijä, mutta nyrkkeilen vain kahdesti vuodessa. Kaksi palkkashekkiä ei ole vuositasolla mitään. En saa miljoonia nyrkkeilemisestä miesten tapaan, joten olisi tyhmää olla maksimoimatta tulojani muualla, Bridges järkeilee.

Rahatuloa ei voi estää

Lempinimellä ”Blondi pommittaja” tunnettu Bridges kertoo haalivansa rahaa myös erityisiä fetissejään tyydyttäviltä tilaajilta, jotka kertovat omista toiveistaan – luonnollisesti korvausta vastaan.

– Jotkut fetissien perään olevat haluavat ostaa minulta likaisia sukkia tai esimerkiksi kylpyvettäni. Minä putsaan heidät ja otan rahat mielelläni, Bridges intoilee.

Puheista päätellen lisätulonlähde on tullut jäädäkseen.

– Olen käyttänyt palvelua rakentaakseni brändiäni ja minun on ajateltava elämää nyrkkeilyn jälkeen. Jos minulla on julkkisstatus, voin jatkaa rahantekoa myös urheilu-uran loppumisen jälkeen, Bridges tuumii.

Alla kuvia Bridgesin Instagram-tililtä. Jos kuvat eivät näy, katso ne tästä.

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Blonde Bomber 💣🇦🇺 (@ebanie_bridges) jakama julkaisu

Kuvat: Instagram / Ebanie Bridges





SUOSITUIMMAT