KotiUutisetPariskunta harrasti seksiä vuosien ajan, vaikka se sattui – syy selvisi lääkärissä

Pariskunta harrasti seksiä vuosien ajan, vaikka se sattui – syy selvisi lääkärissä


Parisuhteeseen kuuluvat intiimiasioiden perusteet opetetaan yleensä jo peruskoulussa, mutta joillekin ne eivät ole itsestäänselviä, kuten tämä tapaus osoittaa.

Avioliiton satamaan purjehtineella pariskunnalla oli harras yhteinen toive, nimittäin lapsen saaminen. Neljän vuoden aikana ei ollut kuitenkaan onnistanut, minkä ohella jokainen intiimihetki oli erittäin kivulias.

26-vuotias mies ja 24-vuotias nainen menivät lopulta lääkärin pakeille selvittämään syitä, miksi raskautta ei näy eikä kuulu. Tutkimuksissa selvisi, että nainen oli edelleen neitsyt ja pari oli harrastanut anaaliseksiä kaikki kuluneet vuodet. Kumpikaan osapuoli ei myöskään tiennyt, miten seksiä tulee harrastaa, jotta lapsensaanti olisi mahdollista.

Kysymys kuuluukin, että miksi pari odotti näin kauan lääkäriin menemistä, kivuista huolimatta. Moinen tietämättömyys seksin suhteen lienee todella harvinaista nykypäivänä, mutta silti mahdollista.

Lääkäri oli antanut pariskunnalle oppikirjan, jotta he tietäisivät intiimiasioista enemmän. Neuvot olivat auttaneet, sillä vaimo oli tullut raskaaksi vain muutaman kuukauden jälkeen.

Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT