KotiUutisetNäyttävää Playboy-mallia ei pidetä fiksuna – "aivoni ovat älykkäämmät kuin useimmilla"

Näyttävää Playboy-mallia ei pidetä fiksuna – ”aivoni ovat älykkäämmät kuin useimmilla”


Denise Rocha on näyttävä nainen. Kurvikas Playboy-malli on saanut kuulla kliseistä kommenttia ”et voi olla seksikäs ja älykäs yhtäaikaa” liikaa. Itse hän on tyystin toista mieltä.

Rochan taustasta kerrotaan, että hän harjoittaa juristin ammattia. Ulkoiset avut ovat kuitenkin sitä luokkaa, että naisen Instagram-tilillä on 2,4 miljoonaa seuraajaa.

39-vuotiasta Rocha on kertomansa mukaan sapioseksuaali, joka tarkoittaa hänen viehättyvän älykkäistä ihmisistä. Treffeillä käydessään hän on törmännyt usein tilanteeseen, jossa miehet eivät pidä häntä älykkäänä ulkonäön vuoksi, mutta nämä ovat menneet aivan solmuun paljon älyä vaativien puheenaiheiden kohdalla.

– Aivoni ovat älykkäämmät kuin useimmilla, Rocha kertoo Mirror-lehden haastattelussa.

Brasilialaistaustainen Denise kertoo, että hän ei kestä sitä, kun miehet kykenevät puhumaan vain yhdestä aiheesta. Hän näkee sen merkkinä siitä, että he eivät ole kiinnostuneita erilaisen tiedon hankkimisesta. Tämä laimentaa tunnelmia, eikä mitään syvällisempää synny.

– Täydellistä miestä ei ole, mutta käsite termistä sapioseksuaali sisältää minulle joukon tekijöitä. Haluan esimerkiksi olla sellaisen miehen vieressä, jonka kanssa voin puhua useista eri aiheista, Rocha toteaa.

Rocha kertoo myös, että inhoaa oikullisia, äreitä ja pahantuulisia miehiä, jotka eivät ole valmiita menemään eteenpäin elämässään tai uskalla tarttua haasteisiin. Samalla hän mainitsee erään karmean treffailukokemuksen, jossa mies vain kehui Denisen ulkonäköä, eikä suostunut juttelemaan mistään muusta.

Sittemmin Rocha liittyi myös OnlyFans-palveluun, josta hänen ystävillään on mielipide sanottavana.

– Sinun olisi pitänyt liittyä aikaisemmin, olet menettänyt paljon rahaa!

Kun katsoo alla olevia kuvia, niin ystävien sanat todella tarkoittavat sisältöään, niin seksikkäästä naisesta on kyse. Tarvittaessa näet kuvat tästä.

Lähde: Mirror
Kuvat: Instagram / Denise Rocha





SUOSITUIMMAT