KotiUutisetTässäkö maailman kaunein jalkapalloa pelaava nainen – aviomiesehdokkaita riittää

Tässäkö maailman kaunein jalkapalloa pelaava nainen – aviomiesehdokkaita riittää


Ana Maria Marković on saanut julkaisemillaan kuvilla somekansan – ja varsinkin miehet – liikkeelle. Häikäisevän kaunis urheilija on kasvoiltaan kuin nukke.

Kroatialainen Marković on iältään 23-vuotias, syntymäpäiväksi ilmoitetaan 9.11.1999. Lahjakas hyökkääjä pelaa jalkapalloa Sveitsin naisten superliigassa Grasshoppers-nimisessä joukkueessa. Ulkoisen kauneuden ohella naisella on myös taitoa, sillä hän on päässyt pelaamaan myös Kroatian jalkapallomaajoukkueessa.

Jalkapalloaiheiset kuvat ovat usein pääosassa kaunottaren somejulkaisuissa, mutta joukossa on myös muita näyttäviä kuvia. Tuoreimpien kuvien joukossa yksi otos pistää silmään, sillä Marković kulkee siinä kainalosauvojen varassa.

– Hyvästi sairaala, nyt on kuntoutuksen vuoro, hän kirjoittaa kuvan ohessa.

Taustalla on ikävä loukkaantuminen jalkapallokentillä.

– En tiedä mistä aloittaisin. Valitettavasti loukkaannuin viimeisimmässä ottelussani ja nyt minun pitää sanoa hyvästit jalkapallolle pitkäksi aikaa. Minuun sattuu niin paljon ja en vieläkään voi uskoa tapahtunutta. Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät, että minulla on hyvin voimakas persoonallisuus ja tulen takaisin vahvempana. Kiitos kaikesta tuesta, sitä tarvitsen seuraavien kuukausien aikana vieläkin enemmän, Ana kirjoittaa toiveikkaana.

Anan kenties söpöin kuva on nähtävissä ensimmäisenä alapuolella, jossa hän poseeraa hymyillen ja hiukset ponnarilla, ilman suurempia meikkejä. Kuva on saanut katsojat esittämään muun muassa julkisia kosintoja.

– Menetkö naimisiin kanssani?

– Olen täällä aina silloin, kun etsit aviomiestä

– Tämä jos mikä antaa aiheen katsoa naisten jalkapalloa

– Miten joku voi olla noin kaunis ja vielä hyvä pelaamaan jalkapalloa?

Katso kuvat alta tai tarvittaessa tästä. Nuolesta klikkaamalla näet lisää kuvia.

Kuvat: Instagram / Ana Maria Marković

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje