KotiUutisetHilde Osland, seksikkyys ja söpöys samassa paketissa – katso upeat kuvat!

Hilde Osland, seksikkyys ja söpöys samassa paketissa – katso upeat kuvat!


Hilde Osland kuuluu monien mielestä maailman kauneimpien naisten joukkoon, eikä syyttä. Lisäksi tänä vuonna 35 vuotta täyttävä kaunotar näyttää edelleen todella nuorelta.

Oslandin vartalon mitat ovat 89-58-91, joka on erittäin lähellä niin sanottuja täydellisiä missin mittoja ajatellen, jotka ovat 90-60-90. Tarkemmin ilmaistuna kapea vyötärö yhdistyy leveään lantioon ja uhkeaan poveen. Pituudeltaan Osland on kuitenkin vain 160-senttinen, joka ei kuitenkaan näy kaunottaren kuvista.

Maaliskuussa 2021 Osland julkaisi itsestään kuvan, jossa hänen raskautensa näkyi selvästi. Urheilullisen naisen kropassa tämä ei lapsen synnyttyä näkynyt lainkaan, vaan päinvastoin kauneus lisääntyi äidinonnen myötä.

Tuoreimmissa kuvissa norjalaiskaunotar poseeraa melko paljastavissa kuvissa, jättäen juuri sopivasti arvailun varaan katsojan näkökulmasta. Söpöys ei ole kadonnut mihinkään lähes keski-ikäiseltä naiselta, viettelevästä hymystä ja naisellisesta olemuksesta puhumattakaan.

Katso Hilden kuumat kuvat alapuolelta. Nuolista klikkaamalla näet lisää kuvia, tai tarvittaessa tästä.

Kuvat: Instagram / Hilde Osland

SUOSITUIMMAT