KotiUutisetPariskunnan äänekkäät lemmenleikit herättivät pelkoa – "luulin, että sinuun sattuu"

Pariskunnan äänekkäät lemmenleikit herättivät pelkoa – ”luulin, että sinuun sattuu”


Pariskunnan äänekkäät lemmenleikit kuuluivat niin selvästi, että se herätti pelkoa. Sosiaaliseen mediaan jaettu tarina jakaa vahvasti mielipiteitä sen olosuhteiden vuoksi.

TikTok-palveluun jaetulla videolla boksereissa oleva mies juttelee hieman huvittuneen oloisena naiselle, joka kuvaa keskustelun videolle.

Nainen: Mitä sanoit?
Mies: Tyttäremme itkee, koska hän kuuli sinun huutavan. Hän halusi varmistua, että olet kunnossa.
Nainen: Minä huusin?
Mies: Niin. Mielestäni sinun pitäisi mennä juttelemaan hänelle.

Videolla aikuiset olivat ihmetteleväisen oloisia, mutta myös huvittuneita, ilmeestä ja pienestä naureskelusta päätellen. Seuraavaksi nainen meni tyttärensä luo juttelemaan. Kuvaa ei enää tässä kohtaa näy, mutta keskustelu kuuluu.

Nainen: Mikä hätänä?
Lapsi (itkuisella äänellä): Kuulin sinun huutavan ja halusin tietää, mikä on hätänä. Yritin tulla katsomaan, mutta kukaan ei avannut ovea.
Nainen: Voi kulta, ovemme oli kiinni (oletettavasti lukossa), olen pahoillani.
Lapsi: Luulin, että sinuun sattuu.
Nainen: Ei minuun satu. Olen kovin pahoillani, että se pelästytti sinut. Luulin, että olit nukkumassa.

Lapsi itki vielä hetken, mutta seuraavaksi ääni oli jo huomattavasti rauhallisempi. Videolla kuului vielä yksi kommentti lapsen suusta.

– Kuulin myös, että tilasit pizzaa, ja tämä sai äidin nauramaan.

Alla hieman alle minuutin mittainen video tapahtuman tiimoilta.

@part.time.milf

Omg 🙈🫣🫥😂🤦🏼‍♀️

♬ original sound – Jayci✨

TikTokiin ladattu video on kerännyt kirjoitushetkellä yli 40 miljoonaa katselukertaa ja 40 000 kommenttia. Joukossa on kaikenlaisia mielipiteitä maan ja taivaan väliltä. Joidenkin mielestä tapahtunut oli hauskaa, kun taas osan mielestä se saattoi jopa traumatisoida lasta.

Monen mielestä oli väärin kuvata lapsen kanssa käyty keskustelu, vaikka videolla kuuluikin vain ääniä. Moni myös moralisoi äidin asennetta huutaa kovaan ääneen aktin aikana lapsen läsnäolon vuoksi. Osa ajatteli myös, että lapsen näkökulmasta olisi kauheaa ajatella äidin kärsivän tuskasta, koska tämä ei luonnollisesti ymmärrä tapahtunutta, vaikka sen selittäisi hänelle.

Lähde: Insider
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT