KotiUutisetIsältä älyvapaata touhua – nosti metelin 7-vuotiaan lapsen "pettämisestä"!

Isältä älyvapaata touhua – nosti metelin 7-vuotiaan lapsen ”pettämisestä”!


Pettämistarinat ovat lähes aina ikäviä, mutta tässä tapauksessa isän suhteellisuudentaju on hämärtynyt pahemman kerran, koska kyse on 7-vuotiaan lapsen ”pettämisestä”.

Lapsen isä totesi, että pettänyttä tytärtä pitäisi rangaista ja opettaa lisää ”uskollisuudesta”. Pienen tytön äiti kuitenkin asettui puolustamaan lastaan ja oli eri mieltä hänen perusteluistaan.

Äidin kanssa samaa mieltä olivat hämmästyneet kommentoijat, kun äiti paljasti tapahtuneen sosiaalisessa mediassa. Kirjoittaessaan aiheesta Reddit-palveluun äiti selitti, että hänen Layla-tyttärensä alkoi seurustella muutama kuukausi sitten Lucas-nimisen pojan kanssa.

– He ovat molemmat 7-vuotiaita, joten se ei tietenkään ole aito suhde, äiti huomautti.

– He vain pitävät kädestä joskus kiinni ja piirsivät toisilleen sydämiä ystävänpäiväksi, äiti tarkentaa.

Ongelmat alkoivat, kun koulutytön mieli muuttui

– Tällä viikolla Layla ilmeisesti piti toista poikaa kädestä. Poika myös lähetti Laylalle ystävänpäivärakkauskirjeen ja Lucas loukkaantui siitä. Lucasin vanhemmat soittivat meille kertoakseen, ettei Lucas tule meille tänä lauantaina, kuten alun perin oli suunniteltu, koska hän on vihainen Laylalle, selitti Lucasin äiti.

Aluksi Laylan äiti luuli miehensä vain vitsailevan, mutta hän oli tosissaan. Isä oli jopa ladellut syytöksiä puolisoaan kohtaan, sanoen tämän kasvattaneen pettäjän ja huonosti käyttäytyvän lapsen.

Redditin käyttäjät totesivat, että on aivan oikein, ettei äiti antanut lapselleen kurinpalautusta asian tiimoilta.

Alla tarinan lukeneiden kommentteja.

– Seitsemänvuotias ei ymmärrä vakavia ihmissuhteita. Niitä tulee ja menee päivä päivältä. Miehesi on hullu, suorastaan kaistapää ajatellessaan, että lasta pitäisi rankaista tästä.

– Kuinka lapsesi edes ymmärtäisi tämän rangaistuksen? Hän on 7-vuotias, ei 17! Miehesi osalta on naurettavaa edes ajatella, että pieni lapsi pystyisi käsittelemään tällaisia tietoja.

– Voisit kuitenkin opettaa lastasi kertomalla, että teoilla on seurauksia, jotka voivat loukata ystävien tunteita. Älä kuitenkaan käytä sanoja ”poikaystävä” tai ”uskoton”. Sellainen olisi mielipuolista tässä kohtaa.

– Kerro tyttärellesi, miksi Lucas on järkyttynyt ja miksi hän ei halua nähdä. Siinä on opetusta tarpeeksi.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva





SUOSITUIMMAT