KotiUutisetTemppari-Mira esitteli kiinteää peppuaan treenijakson jälkeen – "kiva vertailla"

Temppari-Mira esitteli kiinteää peppuaan treenijakson jälkeen – ”kiva vertailla”


Temppari-Mira eli Mira Ahola on timmissä kunnossa. Tuoreessa julkaisussaan hän esittelee muutokset pepussaan kahden vuoden aikajaksolla. Näkymä miellyttää Miraa kommenttien perusteella, mutta hänen näkemyksensä mukaan saadun tuloksen taustalla voi olla toinenkin tekijä.

– Otan valitettavan vähän mitään ”kuntokuvia” kisapreppien aikana 😂 Pitäisi tehdä sitä enemmän juuri siksi, koska näitä on sitten kiva vertailla ja ylipäänsä muistella sitten jälkikäteen matkaa. Nämä antaa myös hyvää dataa kehityksestä sekä kunnon edistymisestä kisakohtaisesti, Mira kommentoi kuvapariaan.

Personal Trainerina toimiva Ahola tosin arvioi, että hän on oppinut poseeraamaan paremmin, vaikka kehonpainon ero kuvissa onkin 2,5 kiloa.

– Kuitenkin, olen tosi tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen, koska kireys on nyt jo parempi, kuin viime kerralla viikkoa myöhemmin! Mira tunnelmoi.

Aiemmin Mira julkaisi huomattavasti sensuellimman kuvan, jossa hän pukeutui mustiin alusvaatteisiin. Alta näet tuoreen vertailukuvan ja tammikuussa otetun peppukuvan. Missä kuvassa Miran peppu näyttää mielestäsi parhaimmalta?

Jos kuvat eivät näy laitteellasi, klikkaa tästä.

Kuvat: Instagram / Mira Ahola





SUOSITUIMMAT