KotiUutisetLapsen sanat säikäyttivät perheenisän – sai tämän miettimään avioliittoaan

Lapsen sanat säikäyttivät perheenisän – sai tämän miettimään avioliittoaan


Lasten suusta totuuden usein kuulee, sanotaan. Tässä tapauksessa yllättävät sanat säikäyttivät toden teolla, saaden isän miettimään asioita perinpohjaisesti.

Suhteessa rajojen asettaminen on tärkeää, jotta toista ei loukkaisi tai järkyttäisi, sillä niiden ylittyessä ongelmat nostavat päätään. Tämän sai perheenisä kokea lapsensa sanojen myötä.

Reddit-palveluun jaetussa tarinassa nimettömänä pysyvä isä kertoi, että hänen vaimonsa on kotiäiti, joka huolehtii kodista ja lapsesta isän käydessä töissä. Kummallisinta kuitenkin oli isän parhaan ystävän jatkuva oleilu perheen kodissa. Ystävä saattoi tulla kylään heti aamusta ja olla paikalla vielä isän töistä tulon jälkeenkin.

Perheen lapsi on jopa alkanut kutsua ystävää isiksi, koska tämä on niin paljon läsnä arjessa. Isän kuultua tästä hän koki olonsa melko epämukavaksi, ja ajattelemaan, että hänen vaimonsa ja ystävänsä välillä on suhde.

Vaimo oli lähinnä huvittunut lapsen kommentista, eikä sanonut aviomiehelleen mitään. Mies ei kuitenkaan halua olla kontrolloiva tai erottaa vaimoaan ystävistään, mutta tilanne jätti sekavan olon.

– Koen, että lapseni kiintymys on vahvaa ystävääni kohtaan, mutta haluan itse muodostaa sidoksen häneen. Ajattelen, että lapseni on viety minulta pois, petetyn oloinen mies purkaa tuntojaan.

Kaiken lisäksi miehen vaimo odottaa pariskunnan toista lasta, johon mies ehdotti työtuntien vähentämistä, jotta hän voisi olla enemmän perheensä kanssa. Vaimo ei kuitenkaan innostunut ajatuksesta.

– Ota DNA-testi. Välittömästi, kuului neuvo tarinan lukijoiden joukosta.

– Vähennä työtuntejasi. Kerro vaimollesi, että tulet viettämään enemmän aikaa kotona. Hän ei voi rajoittaa oleskeluasi omassa kodissasi. Sano myös, että ystäväsi pitää vähentää oleskeluaan kodissanne. Vaimosi vastaus tähän kertoo paljon, neuvoo toinen.

– Isyystesti voi olla paikallaan – sekä pojallesi että tulevalle lapselle. Ymmärrän, että ihmisillä on lupa olla vastakkaista sukupuolta olevia ystäviä, mutta tämä tilanne ulottuu paljon pidemmälle ja hänen ystävänsä syrjäyttää sinut tällä menolla aktiivisesti omassa elämässäsi.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT