KotiUutisetTop 5: asiat, mitä miehet salaisesti haluavat naisilta, mutta joita harvoin pyydetään

Top 5: asiat, mitä miehet salaisesti haluavat naisilta, mutta joita harvoin pyydetään


On asioita, joita esimerkiksi parisuhteessa toivotaan toiselta, mutta nimenomaan pyytämättä. Miehet kertoivat kyselyssä, mitä he salaisesti haluavat naisilta eniten.

1. Romantiikka

Miehet voivat sulaa kauniin ja romanttisen eleen edessä, myös pojat ihailevat niitä! Mutta koska kulttuurimme ja yhteiskuntamme ovat päättäneet, mikä on ”miesmäistä” ja mikä ”nuoruutta”, pojat päätyvät yleensä sen puolelle, joka antaa vastakaikua. Jos haluat syventää sidettä poikaystäväsi kanssa, pohdi mielestäsi romanttisinta asiaa ja toteuta se! Olipa sitten kyseessä treffit kannella tai tähtien katselu, se on varmasti vaivan arvoinen.

2. Miehet haluavat tuntea, että he ovat aloitteentekijöitä

Modernit naiset voivat tehdä aloitteen siinä missä miehetkin, mutta miehet haluavat yhä tuntea, että he saavat ”jahdata” naista valloittaakseen tämän sydämen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi olla valmis mihin tahansa parisuhdettasi parantaaksesi, mutta anna miehen olla hallitseva osapuoli vähän aikaa. Saatat jopa naisena nauttia siitä!

3. Miehet haluavat, että hyväksyt heidän avuntarjouksensa

Miehet pitävät toiminnasta. Mikä olisikaan parempi tapa antaa heidän osoittaa rakkautensa auttamalla sinua jossakin? Naiset ovat itsenäisiä ja kykeneviä tekemään asioita itse, ja miehet kunnioittavat sitä. Kuitenkin, kun hän esimerkiksi tarjoutuu kantamaan matkatavaroitasi, hän kertoo sillä haluavansa tehdä sinulle jotain mukavaa helpottaakseen elämääsi. Vaikka laukut eivät olisikaan niin raskaita, pudota ne! Ja molemmat ovat onnellisia.

4. Miehet haluavat kokea arvostusta

Tämä on kovin yksinkertainen asia, mutta usein unohdamme, että suhde on kahdenkeskinen asia, emmekä me naiset tee kaikkea raskasta (vaikka joskus se saattaa näyttää siltä). Arvosta miestäsi! Kun hän tekee sinulle jotain erityistä, anna hänelle tunnustusta ja kiitos. Pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä ja on hyvä asia, jos huomaat ne.

5. Läheisyys

Mitä tulee suhteisiin, miehet eivät pidä tarpeettomasta huomiosta. Voit tietenkin keskustella asioista esimerkiksi perheesi ja parhaiden ystäviesi kanssa, mutta jokaisen pienenkin asian kertominen sosiaaliseen mediaan ei tee miestäsi onnelliseksi. Eri asia tietenkin, mikäli miehesi on supersosiaalinen ja tykkää tehdä niin!

Lähde: Omg ifacts
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT