KotiUutisetUskottomuus paljastui poikaystävälle – tyttöystävä sai näyttävät terveiset "rakkauskirjeen" muodossa

Uskottomuus paljastui poikaystävälle – tyttöystävä sai näyttävät terveiset ”rakkauskirjeen” muodossa


Uskottomuus on yksi pahimmista asioista, mitä parisuhteessa voi tapahtua. Asian tultua poikaystävälle ilmi hän suunnitteli tervehdyksen, joka sai varmasti tyttöystävän ajattelemaan.

Sosiaaliseen mediaan jaetussa tarinassa on liitteenä kuva kirjekuoresta, joka kannessa lukee ”Schmoopsie poo”. Sen voi vapaasti suomentaa hellittelynimenä, jota käytetään omasta rakkaasta, esimerkiksi ”kultamussukka”.

Petetty poikaystävä päätti raivoamisen sijaan lähettää kirjekuoren tulevalle exälleen ja laittoi sen sisään kortin, jossa lukee ”Tämä kortti tuntuu painavalta”. Kortin sisäpuolelle on kirjoitettu suomennettuna jatkona edelliseen: ”koska se sisältää tonneittain hyviä ajatuksia”. Hyvät ajatukset on kuitenkin yliviivattu ja kokonaisuus kuuluu näin: ”Tämä kortti tuntuu painavalta, koska se sisältää talosi avaimen”. Korttiin on myös teipattu avain.

– Nyt kun olet sinkku, niin sinun ei tarvitse enää tuntea syyllisyyttä seksuaalissävytteisistä viesteistä Michaelin kanssa tai käydessäsi treffeillä Jaredin kanssa. Eikä myöskään siitä, että olet menossa drinkille Heidin, Derekin kanssa huomenna.

Huomattavasti tyylikkäämpi näpäytys tyttöystävän suuntaan, ja maltillisempi tapa päättää suhde esimerkiksi silmittömän raivonpuuskan sijaan, eikö vain?

Kuvat: The Chive
Ylin kuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT