KotiUutisetSelena Gomezin rintava kuva kerää hurjasti huomiota – "poistin tämän jo kerran"

Selena Gomezin rintava kuva kerää hurjasti huomiota – ”poistin tämän jo kerran”


Selena Gomez, laulajatähti ja kosmetiikkayrittäjä on yksi Instagramin seuratuimmista somekanavista. Nuoruudessaan Justin Bieberin seurustelukumppanina tunnettu nainen on monen silmäparin katselun kohteena.

Tavallisesti ”vain” muutamia miljoonia katselukertoja keräävät Gomezin julkaisut kalpenevat tuoreen kuvan myötä, jota on katsottu jo lähes 16 miljoonaa kertaa. Keskimääräisesti tämä tekee lähes 500 000 katselukertaa tunnissa.

– Poistin tämän (kuvan) jo kerran, koska ajattelin sen olevan liikaa, mutta ”nääh” (pidän taukoa sosiaalisesta mediasta), kirjoittaa Gomez julkaisunsa yhteydessä.

– Ei ole koskaan liikaa 😍, kuuluu yhden seuraajan kommentti kuvatekstiin.

– Kultaseni, sellaista asiaa ei olekaan kuin liian paljon Selenaa, toteaa puolestaan toinen seuraaja.

Kuvassa drinkkiä siemailema laulajakaunotar poseeraa avoimessa mekossa, muhkean poven ollessa melko paljon esillä.

Toinen näyttävä nainen, eli peppukuningatar Kylie Jenner on ollut pitkään Instagramin seuratuin nainen. Nyt Gomez on kirinyt hänen ohitseen yli miljoonalla seuraajalla, ollen nyt Instagramin 4. seuratuin kanava. Edellä ovat jalkapalloilijat Lionel Messi, Christiano Ronaldo ja kärjessä Instagramin oma kanava.

Jennerin ja Gomezin välille kehiteltiin sosiaalisessa mediassa jännitettä Selenan julkaiseman stories-tarinan jälkeen, jossa laulaja kertoi kulmakarvojensa laminoinnin menneen hieman yli. Kylie Jenner puolestaan julkaisi Hailey Bieberin kanssa stories-tarinan, jossa he esittelivät kulmakarvojaan kuvatekstin kera: ”Oliko tämä vahinko?”. Sosiaalisessa mediassa puhuttiin mahdollisesta Selena Gomezin kiusaamisesta, mutta Jennerin mukaan siitä ei ollut kyse.

Katso Gomezin näyttävä kuva alapuolelta tai tarvittaessa tästä linkistä.

Kuvat: Instagram / Selena Gomez





SUOSITUIMMAT