KotiUutisetIL: Nainen valmistaa koruja siemennesteestä - videolinkki

IL: Nainen valmistaa koruja siemennesteestä – videolinkki


Kanadalainen Amanda Booth, 33, tekee kaula- ja korvakoruja muun muassa siemennesteestä. Aiemmin hän teki koruja vain rintamaidosta ja tuhkasta, mutta elokuussa 2022 hän perusti Jizzy Jewellery -nimisen yrityksen.

Yksi koru maksaa noin 50 – 210 euroa ja niitä menee kymmeniä viikossa. Amanda tienaa jopa 400 000 dollaria vuodessa ja on myös työllistänyt Jesse-miehensä, 41.

Amanda kertoi, kuinka hommat lähti käyntiin.

– Aloitin työskentelyn tuhkan kanssa, koska minulla oli ystävä, jonka poika kuoli. Sitten toinen ystävä kysyi, voisinko tehdä korun rintamaidosta ja minun piti keksiä, miten tehdä siitä jauhetta.

Sitten TikTokissa joku kysyi, onko Amanda ikinä valmistanut koruja siemennesteestä.

– Aluksi se oli vain vitsi, mutta sitten aloin saada vakavia pyyntöjä. Istuin alas ja ajattelin, että tämä on ällöttävää, mutta kuka minä olen tuomitsemaan, jos ihmiset haluavat sitä.

Tämän jälkeen Amanda päätti kokeilla ja teki miehensä siemennesteestä ensimmäiset korut testiksi.

Korun tilaajan pitää itse toimittaa omat siemennesteensä ja ne sopivat vaikkapa vasektomialahjaksi tai vaan yllätykseksi.

– Monet naiset suostuttelevat kumppaninsa tilaamaan korun itselleen, ja myös monet miehet haluavat sellaisen vain laittaakseen esille.

Lähde ja video korujen valmistuksesta: Iltalehti

Kuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT