KotiUutisetTällä kurvikkaalla naisella on kaksi sokeri-isää – "hemmottelevat minut pilalle"

Tällä kurvikkaalla naisella on kaksi sokeri-isää – ”hemmottelevat minut pilalle”


Näyttävä nainen kertoo, ettei halua poikaystävää, sillä hän haluaa nauttia luksuselämästä. Naisella on peräti kaksi sokeri-isää, jotka pitävät huolta hänen ylellisyydestään.

Syksy on jo väistymässä ja kaamosaika on synkimmillään. Tällöin monet suuntaavat hakemaan seuraa esimerkiksi kuppiloista ja baareista. Näin ei kuitenkaan toimi Nova Jewels, jonka nimi tarkoittaa vapaasti suomennettuna äkillisesti kirkastuvaa tähteä jalokivien kera.

– Poikaystävä ei ole joulupukin lahjatoivelistalla tänä vuonna, hän sanoo.

Jewels on saanut tänä vuonna lahjoituksina 48-vuotiaalta lontoolaismieheltä ja 43-vuotiaalta espanjalaismieheltä yhteensä 50 000 punnan (noin 57 000 euroa) edestä lahjoituksia.

Sulavakäytöksisten ja ylenpalttisten lahjoittajien ansiosta Jewels voi keskittyä uraansa ja elää luksuselämää samaan aikaan. Hän kertoo suhteensa miehiin olevan ”epävirallista”

– En voisi kuvitella mitään pahempaa kuin poikaystävä juuri nyt, sillä vietän joka ikinen päivä tekemällä mitä haluan ja milloin haluan. Sokeri-isäni hemmottelevat minut pilalle.

– Minulla on kaikki omat rahani ja koko elämäni edessäni, enkä tarvitse miestä, joka pidättelee minua, joten sokeri-isät sopivat täydellisesti elämäntyyliini juuri nyt, hän toteaa.

Ensitapaaminen netin välityksellä

– Tapasin yhden heistä live-kameran välityksellä vuoden alussa. Juttelimme siellä useita viikkoja ja hän kertoi käyttäneensä kameraansa valtavia summia. Kun olimme tutustuneet kunnolla ja tuli selväksi, että hän haluaa ”sokerivauvan”, annoin hänen viedä minut mukanaan, Jewels kertoo.

Matkoista eksoottisiin paikkoihin ja ruokailuista luksustason ravintoloissa on tullut osa Novan normaalia arkea. Ja sitä hän ei halua muuttaa lähiaikoina.

– Matkustelen paljon ja vietän lomaa upeissa kohteissa. Elän viiden tähden elämää, sillä rahaa tulee oikealta ja vasemmalta. Syön maukkaita aterioita, saan lahjoja, juon koktaileja, shampanjaa ja yövyn viiden tähden hotelleissa.

Kesken aamukylvyn tai kuntosalivisiitin aikana Novan puhelimeen saattaa kilahtaa ilmoitus 500 punnan maksun saapumisesta, jolla hän voi viettää mukavan päivän.

Myös toinen tulonlähde

Sokeri-isät eivät ole kuitenkaan ainoa tulonlähde, sillä Jewels ansaitsee myös OnlyFans-palveluun tuottamallaan sisällöllä.

– Tämä on parasta elämääni, hän kuvailee työtään ja lisää, että elämä on kallista, pitää ottaa irti joka penni, jonka saa.

– OnlyFansin, sokeri-isien ja livekameratyön ohella olen ollut jo viidesti lomalla tänä vuonna. En enää muistakaan, kuinka monena viikonloppuna olen ollut matkoilla, hän lisää.

Pelkällä kameran edessä strippaamisella Nova kertoo ansaitsevansa noin 3 000 puntaa (noin 3 400 euroa) kuukaudessa.

Alla kuvia näyttävästä naisesta.

Lähde: DailyStar
Kuvat: Instagram / Nova Jewels





SUOSITUIMMAT