KotiUutisetIS: Marianne Kallio tienaa aikuisviihteellä hyvin – tähän hän ei suostu mistään...

IS: Marianne Kallio tienaa aikuisviihteellä hyvin – tähän hän ei suostu mistään hinnasta


Marianne Kallio on tuttu kasvo tosi-tv-sarjoista. Viime vuosina povipommin tärkein tulonlähde on ollut OnlyFans-palvelu, jolla hän tienaa isoja summia.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kallion osakeyhtiön liikevaihto oli viime vuonna 85 516 euroa. Tästä Kallio nosti palkkaa 48 338 euroa ja liikevoittoa 5958 euroa. Summasta on jo vähennetty OnlyFansin 20 prosentin osuus ennen tiliyttämistä.

– Se yllätti, miten paljon sivuston kautta pystyi tienaamaan. Tästä on hyvä jatkaa, Kallio kommentoi tulonlähdettään.

Kuukausipalkaksi kertyy siis noin 4 000 euroa, joka ylittää kokoaikaisten palkansaajien keskiarvotulon.

OnlyFans on ollut Kallion pääasiallinen tulonlähde Instagram-tilin poistamisen jälkeen. Syytä tilin poistoon ei koskaan kerrottu Instagramin suunnalta.

– Minulla ei ole mitään motivaatiota aloittaa alusta, hän kommentoi.

Kalliolla on käytössään kaksi OnlyFans-sivustoa, joista toinen toimii kiinteällä kuukausimaksulla, kun taas toisen kautta tuloja kertyy maksullisten yksityisviestien kautta. Kiinteä hinta on ollut hänen mukaansa parempi.

– Aina, kun sivun hintaa muuttaa, automaattisesti sivua tilaavien vakkarien tilaukset nollaantuvat, Kallio taustoittaa.

Seuraajien määrät ovat vaihdelleet muutamista sadoista jopa yli tuhanteen asti, joten esimerkiksi 19,90 euron kiinteän kuukausimaksullisen palvelun kautta kertyy kuukausittain varsin paljon.

Tilaajilla on mahdollisuus toivoa myös eksklusiivista sisältöä nähtäväkseen, mutta usein Kallio kieltäytyy näistä.

– Olen sanonut, että voin tehdä customeita (asiakkaalle toiveiden mukaisesti räätälöityjä videoita) välillä, mutta aika harvoin. Niihin menee pahimmillaan monia tunteja aikaa. Jos tekee jonkun kustomoidun videon, niin ei se ole mikään parinkympin keikka, Kallio kertoo.

– Sillä hinnalla se ei ole kannattavaa, hän toteaa.

Katso alta kolme kuumaa videota, jotka antavat osviittaa Mariannen tarjoamasta OnlyFans-sisällöstä. Juttu jatkuu niiden jälkeen.

Fetissitoiveet ovat tavallisia

Ihmiset esittävät silloin tällöin erilaisia fetisseihin liittyviä pyyntöjä. Näissä Marianne vetää selkeän rajan, mihin hän ei koskaan suostuisi.

– Eritevideot eivät ole minun juttuni. En koe sitä itselleni luonnolliseksi, joten en tee sitä, Kallio kertoo. Mainitun kaltaiset videot on myös kielletty OnlyFans-sivustolla.

Alastomuuteen, flirttailuun ja pikkutuhmaan sisältöön liittyy myös varjopuolia, mikäli ajattelee muiden suhtautumista moiseen puuhaan.

– Mutta sitten aloin ajatella, että miksi mietin muiden mielipiteitä, jos itse tykkään siitä, mitä teen, Marianne toteaa.

Kalliolla on hoitoalan paperit, mutta aikuisviihde tuottaa niin paljon parempia tuloja, että se hoitoala ei houkuttele ainakaan vielä. Loppuelämän urasta ei ole kuitenkaan kyse.

– Teen tätä niin kauan kuin se on mukavaa ja ei tunnu pakkopullalta.

Lähde: Ilta-Sanomat





SUOSITUIMMAT