KotiUutisetPetetty nainen kiusasi exäänsä huvittavalla tavalla – "rakastan luovuuttasi"

Petetty nainen kiusasi exäänsä huvittavalla tavalla – ”rakastan luovuuttasi”


Oletko joskus joutunut pettämisen kohteeksi? Tunnekuohu on varmasti omiaan saamaan aikaan typeriäkin ajatuksia, mutta luovuutta käytettiin tässä tapauksessa ”aseena”.

Sosiaaliseen mediaan jaetussa tarinassa nainen kertoo eronneensa ex-kumppanistaan noin viisi kuukautta sitten, kun tämä jäi kiinni pettämisestä.

– Myönnän olevani todella lapsellinen, mutta kirjaimellisesti ulvoin naurusta, kun tein sen, nimettömänä pysyvä nainen kertoo.

Nainen oli käyttänyt ex-miehensä Disney-tiliä sarjojen katsomiseen, mutta miehen huomattua tämän hänen profiilinsa poistettiin. Vastauksena hän päätti rukata miehensä Disney+ -palvelun tietoja.

– Vaihdoin sekä exäni että hänen uuden kumppaninsa nimiksi ”Mr Cheat ja Mrs Cheat”, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”Herra ja rouva pettäjä”.

Lisäksi nainen vaihtoi molempien profiilikuviksi gepardin, joka on englanniksi cheetah, lähellä cheat-sanaa.

Redditissä otettiin ilo irti naisen tempauksesta ja ihmiset kertoivat omia vastaavia kokemuksiaan

– Hahahaha! Anna palaa, nainen! Rakastan luovuuttasi, yksi kirjoitti.

– Exäni käyttää sovellusta lämpötilan säätämistä varten. Laitoin lämmityksen täysille joka aamu, kun hän lähti töihin, ja sammutin sen juuri ennen hänen palaamistaan, kertoo toinen.

– Exäni käytti Spotify-tiliäni ja tiesin, että sovellus on hänellä päällä, kun hän tapasi naista, jonka kanssa petti minua. Laitoin tuolloin Avril Lavignen Girlfriend-kappaleen soimaan, kommentoi kolmas. Kappaleen nimi tarkoittaa tyttöystävää.

Artikkelia kommentoinut lukija kuitenkin tiivistää, että paras keino maksaa takaisin olisi jättää kaikki kostotoimenpiteet sikseen. Koska muutoin näytät sisäisen surusi.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT