KotiUutisetTwitch-palvelun seksipommi Kaitlyn Siragusa murskasi sydämiä – paljasti 7 vuotta pimennossa olleen...

Twitch-palvelun seksipommi Kaitlyn Siragusa murskasi sydämiä – paljasti 7 vuotta pimennossa olleen asian


Kaitlyn Siragusa, joka tunnetaan Twitch-palvelussa nimimerkillä Amouranth, on ollut erityisen suosittu naisstriimaaja monesta syystä. Nyt hän paljasti asian, jonka oli onnistunut pitämään salassa jo seitsemän vuoden ajan. Lisäksi povipommi kertoi yksityiskohtia elämästään.

Siragusa on paljastanut, että hänellä on ollut aviomies jo 7 vuoden ajan. Lisäksi hän kertoo, että mies on kiusannut häntä mitä brutaaleimmilla tavoilla, uhaten muun muassa tappaa hänen koiransa ja vievänsä naisen rahat. Kaiken huipuksi striimaaminen on ollut miehen pakottamaa, todennäköisimmin ahneuden vuoksi, sillä mies on hallinnut pariskunnan taloutta ja naisen somekanavia.

Aihetta käsittelevä tviitti alla.

Siragusa on tavallisesti hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, joten puolentoista vuorokauden hiljaisuus oli todella harvinaista. Kohulähetyksen jälkeen hän kertoi aikovansa erota miehestään, joka puolestaan aikoo hakea apua ongelmiinsa. Naisen sometilit olivat oletettavasti miehen vuoksi suljettuina, mutta hän on saanut ne uudestaan käyttöönsä.

Siragusan julkaisemassa tviitissä näkyy etenkin helpotus, mutta myös tunteellisuus, kun hän kertoo, että saa olla omissa oloissaan, ilman miestään. Samalla hän kiittää saamastaan tuesta oltuaan rehellinen seuraajilleen.

Striimin aikana Siragusa sanoi olevansa iloinen, ettei hänen tarvinnut pukeutua jatkuvasti paljastaviin asuihin. Hän tunnelmoi olevansa nyt vapaa katsomaan televisiota, osallistumaan striimin ulkopuolisiin tapahtumiin ja nukkumaan öisin.

Alla tviitti tunteikkaasta hetkestä.

28-vuotiaalla naisella on yli kuusi miljoonaa seuraajaa Twitch-suoratoistopalvelussa ja lähes kolme miljoonaa Twitterissä. Onlyfans-sisällöllään hän kertoo ansaitsevansa jopa miljoona dollaria kuukaudessa. Aiemmin tänä vuonna on ollut puhetta, että Onlyfans-toiminta loppuisi, mutta toistaiseksi näin ei ole tapahtunut.

Sittemmin Siragusa on palannut striimien pariin Twitchin puolella.

Alla viimeisimpiä kuvia Amouranthin sometililtä. Ensimmäisessä kuvassa hän on keskimmäisenä. Lisää kuvia näet klikkaamalla reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram / Kaitlyn Siragusa





SUOSITUIMMAT