KotiUutisetErika Helin joutui sairaalahoitoon - kertoi somessa tapahtuneesta

Erika Helin joutui sairaalahoitoon – kertoi somessa tapahtuneesta


Mediapersoona Erika Helin, 28, julkaisi eilen Instagram-tililleen selfien, jossa hän oli sairaalassa. Helin kertoi postauksen yhteydessä tapahtuneesta:

”Elämä kyllä yllättää. Lauantaina oltiin gaalassa ystävien kanssa ja sunnuntaina kärvistelin elämäni pahimmissa kivuissa. Lähdin maanantai-iltana vähän vastahakoisesti päivystykseen kun käveleminen alkoi käydä ihan ylivoimaiseksi. Hoito alkaa jo vähitellen toimia mutta ei oo tietoa mikä aiheutti näin rajut oireet. Mielessä pyörii miten pienestä elämä voi olla kiinni, kun vaan yhtäkkiä täysin terve nuori voi menettää terveytensä ilman selityksiä.”

Helin jatkoi kertomalla epätietoisuudesta, joka vallitsi tilanteessa:

”Fyysisestä kivusta huolimatta pahin on kyllä epätietoisuus tulevasta. Lento kotiin lähtisi 9h päästä. En tiedä millon pääsen osastolta pois, en tiiä millon voin lentää, montako työjuttua joudun perumaan. Saanko ylipäätään terveyttä takaisin vai kuinka paljon pysyviä vaurioita ehti syntyä.

Ajattelin päivittää kun aika moni kyseli viimeöisestä tarinasta missä olin pyörätuolissa. Sillon en vielä tiennyt et on vakava tilanne. Tämän enempää en meinaa avata asiaa ja en aio vastata viesteihin aiheesta.”

Kyseisen päivityksen voit katsoa alta tai Instagramista.

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!
SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje