KotiUutiset50 Cent saapuu Suomeen keikalle ensi kuussa - lämmittelijöinä kaksi kovaa kotimaista...

50 Cent saapuu Suomeen keikalle ensi kuussa – lämmittelijöinä kaksi kovaa kotimaista artistia


Räpin supertähti 50 Cent esiintyy sunnuntaina 2. lokakuuta Helsingin jäähallissa. Keikan lämmittelijöinä ovat Kube ja Mikael Gabriel.

Grammy-palkittu megatähti 50 Cent heittää keikan Helsingin jäähallissa sunnuntaina 2. lokakuuta osana Euroopan-kiertuettaan. Viihdyttävistä live-esiintymisistään tunnnetun 50 Centin lisäksi jäähallissa tullaan suomen arvostetuimpiin räp-artisteihin lukeutuva Kube ja lukuisten menestysalbumien sekä radio- ja Spotify-hittien myötä maamme kysytyimpien artistien joukkoon noussut Mikael Gabriel. Viime vuoden Gasoo ei brekkei -albumillaan platinaa striimannut Kube julkaisi elokuun lopussa uuden Mennää-albumin. Vuosien aikana sujuvasti räpin ja hiphopin kautta popin pariin kulkenut MG puolestaan palasi juurilleen räpin pariin viime viikolla ilmestyneellä Vainois-singlellä.

– Oon ollu lämppää monia jenkkiartisteja, mut tää on kyl leija keissi. Ku olin junnu ja kävin klubeil, ni se oli sitä aikaa ku 50 Cent soi joka puolel ja se oli sitä raree musaa klubeil mitä pysty itekki fiilaa. Big boss!, Kube sanoo.

– On siistii päästä jakamaan lava 50 Centin kans, sillä häneen liittyy niin monta mun nuoruuden muistoo. Ja onhan 50 Cent yks kaikkien aikojen isoimmista artisteista! Tää on spessu tilaisuus, koska tuon pitkästä aikaa taas räppiä mun keikkasettiin, sanoo Mikael Gabriel.

New Yorkilainen 50 Cent, oikealta nimeltään Curtis James Jackson III, on palkittu räppäri, yrittäjä, näyttelijä ja tuottaja, joka nousi kuuluisuuteen vuoden 2003 Get Rich Or Die Trying -debyyttialbumillaan. Taitavana sanankäyttäjänä tunnetun räppärin suurimpia hittejä ovat mm. In Da Club, Candy Shop, P.I.M.P ja 21 Questions. Musiikkiurallaan yli 30 miljoonaa albumia myynyt Jackson on tehnyt lisäksi kukoistavan televisio- ja elokuvauran tuottajana ja näyttelijänä. Tammikuussa 2020 Jackson sai tähden Hollywood Walk of Famelle sekä NAACP (National Association for the Advancement of Colored People) -palkinnon parhaasta draamasarjan ohjauksesta.

KONSERTTI:

50 CENT + special guests Kube & Mikael Gabriel

Sunnuntai 2.10.2022, ovet klo 18.00, showtime klo 20.00

Liput: Hinnat  alkaen 79,90 €, liput myy Lippu.fi

Lähde ja kuva: RH-Entertainment Oy

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!

SUOSITUIMMAT