KotiUutisetPerttu Sirviö innostuu Big Brotherista – "meinaan katsoa ketä taloon astelee"

Perttu Sirviö innostuu Big Brotherista – ”meinaan katsoa ketä taloon astelee”


Perttu Sirviö ponnahti aikoinaan julkisuuteen voittamalla Big Brotherin vuonna 2005. Nyt mies on innokkaana mukana seuraamassa uuden kauden alkua, muistellen samalla menneitä vuosia.

– BB eli Big Brother! Se toimi vuonna 2005 Pertun ponnahduslautana, Suomen suureen mediakenttään! Ilman sitä olisi monet TV-ohjelmat, juontotehtävät sekä mahtavat uudet tuttavuudet jääneet pois omasta elämästä, tuumailee Sirviö lämpimästi ohjelmaformaatin tuomista asioista.

Big Brother jakaa luonnollisesti paljon mielipiteitä mediassa puolin ja toisin, joten huomio on taattu. Ja niinhän sitä sanotaan, että julkisuus on hyvästä, oli sitten positiivista tai negatiivista.

– Sanokoon kuka mitä vaan kyseisestä ohjelmasta mutta itselleni se toimi oikein hyvin🔥, alleviivaa Sirviö pienen liekkiemojin kera.

BB-talon visiitistä on kulunut jo 17 vuotta, joten mies on muuttunut, mutta sama tuttu Perttu on edelleen kuvioissa mukana.

– Fleda on harventunut painoa on tullut mutta jutut ja tarinat on pysyny samana😁😁😁

– Ps. Tänään meinaan katsoa ketä taloon astelee, kertoo 17 vuoden takaisen kilpailun voittaja Instagramissa, julkaisten samalla muistelmakuvia.

Kuvat: Instagram / Perttu Sirviö

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT