KotiUutisetNaiset kertoivat kummallisimpia treffikokemuksia – lue erikoisimmat tapaukset

Naiset kertoivat kummallisimpia treffikokemuksia – lue erikoisimmat tapaukset


Ensitreffit ovat siinä mielessä kiinnostavia ja jännittäviä, ettei aina voi tietää, millaisen ihmisen tapaa. Tavallisesti ensivaikutelma on tehty jo ennen tapaamista, mutta silti kokemus voi yllättää.

Naiset kertoivat toisilleen tarinoita, joista valittiin kaikkein erikoisimmat tapaukset. Alla lista niistä.

1. Ahne seuralainen

– Ystäväni oli sushi-illallisella deittinsä kanssa. Kun hän meni vessaan, niin mies ahnehti myös seuralaisensa sushi-rullan suihinsa, kertoo nuori nainen kuulemansa.

2. Ei ihan sitä mitä odotettiin

– Mies kertoi, että hän pitää metsästämisestä ja ampumisesta. Ajattelin, että se kuulostaa mukavalta puuhalta treffeillä. Hän veikin minut kaatopaikalle ampumaan rottia, nainen kertoo.

3. En voi sietää tätä, mutta vien sinut silti sinne

– Mies vei minut akvaarioon kaloja katselemaan. Hän jaksoi koko treffien ajan jauhaa siitä, miten hän vihasi kaloja ja miten tyhmiä otuksia ne ovat.

– Kun kysyin, miksi hän oli edes vaivautunut viemään minut sinne, niin mies oli perustellut haluavansa naisen ymmärtävän, miksi hän vihaa niin paljon meren elämää, nainen kertoo.

4. Lintujen tapaan

– Söin treffeillä jotain sellaista, mistä en pitänyt. Mies pyysi minua sylkäisemään ruokaa kouraansa. Sitten mies söi sen ja totesi myöhemmin, että hän olisi halunnut ”linturuokkia” naista, mutta ei halunnut säikäyttää tätä heti ensimmäisenä päivänä.

5. Rahaa on, mutta jätän väliin

Eräs mies jaksoi puhua siitä, miten vauras hän on. Illallispaikassa treffit menivät kuitenkin vesilasin ääressä ja se sai naisen raivoihin, koska mies oli valinnut paikan ja kutsunut hänet illanviettoon.

6. Tosikkomainen luonne paljastuu

– Mies vei minut treffeille sokkeloon, jossa vietimme aikaa yhdessä. Pensaan takaa hyppäsi esiin noin 6-vuotias poika, joka vain huvitteli ja yritti pelästyttää meidät. Tyrmistyin, kun mies sanoi aikovansa kidnapata pojan ja leikata hänen kielensä pois.

7. Treffikumppanin tarina järkyttää

Eräs nainen oli menossa treffeille miehen kanssa, mutta mies kertoi peruvansa treffit klamydian vuoksi. Samalla hän paljasti vierailleensa ex-kumppaninsa luona, tartuttaakseen taudin tähän tahallaan aiemmin sattuneen uskottomuuden vuoksi, kertomatta asiasta.

– Koin, että kyseessä olisi kosto ja päätin, etten enää koskaan puhu hänelle, nainen sanoi, ilmaisten ”väistäneensä luodin”.

8. Valehtelun vakavat seuraukset

– Menin treffeille miehen kanssa ja noudin hänet autolla kotinsa edestä. Kesken treffien mies sai tiedon, että hänen pitäisi mennä sairaalaan hätätapauksen vuoksi, nainen kertoo.

Todellisuudessa mies oli valehdellut, että talo oli hänen omansa ja paikalla ollut tytär olisi ollut miehen veljentytär ja vaimo taas hänen siskonsa. Vaimo oli yrittänyt itsemurhaa tapahtuman vuoksi ja joutunut sairaalaan.

Lähde: Daily Mail
Kuvituskuva: Pixabay

Syntinen syyskuu! Klikkaa ja tutustu huikeisiin pakettitarjouksiin!





SUOSITUIMMAT