KotiUutisetNaisella on suhde miehen ja naisen kanssa – heillä on erikoinen "seksisopimus"

Naisella on suhde miehen ja naisen kanssa – heillä on erikoinen ”seksisopimus”


Bi-seksuaalilla naisella on epätavallinen suhde, sillä hän seurustelee kahden ihmisen kanssa samanaikaisesti. Naisen sanojen mukaan kolmikon yhteinen seksisopimus toimii ilman mustasukkaisuutta.

Bi-henkinen Irie Ewers viettää vuorottaisina iltoina aikaa tyttö- ja poikaystävänsä kanssa, mutta kolmikko viettää viikonloppuja yhdessä. Ewers kertoo järjestelyn pitävän mustasukkaisuuden kurissa.

Yhdet treffit saivat kipinät lentämään

Kolme vuotta sitten Irie seurusteli Tomin kanssa. He allekirjoittivat sopimuksen, jossa käytiin läpi rajat, ennen kuin pari kutsui Alex-nimisen naisen suhteeseensa. Sopimuksessa mainitaan ”kahden drinkin raja”, jolla varmistetaan suostumus halukkuuden varmistamiseksi. Sopimuksessa on myös lisäys, että Irie suutelee naista ensin.

Suhde on muuttunut ajan saatossa. Tom deittailee omalla ajallaan muita naisia, kun taas Irie vuorottelee rakastajiensa välillä ja kutsuu heidät viikonloppuisin kolmenkeskisiin seksitapaamisiin.

– Olen onnekas, että saan vaalia ja helliä kahta ihmistä yhden sijaan. En uskonut sen olevan mahdollista, että voisin rakastaa heitä yhtäaikaa, mutta Tomin ja Alexin kanssa se on niin luonnollista, kertoo oikeusasioita opiskeleva Ewers.

Irie ja Alex tapasivat Tinderissä ja kipinät lensivät heidän välillään jo ensitapaamisella. Suhde julkistettiin nopeasti, mutta kaksi vuotta myöhemmin he päättivät muuttaa suhteensa avoimeksi.

– Tom tiesi alun alkaen, että pidän myös naisista. Nautimme kolmen kimpoista jo aiemmin, mutta halusimme jotain pysyvämpää, jolloin psykoterapeutin töitä tekevä Alex tuli kuvioihin, Irie kertoo.

Alex on seksuaaliselta suuntautumiseltaan lesbo, mutta hän vietti aikaa myös Tomin kanssa, jotta suhde heidän välillään rakentuisi rauhassa.

– Tom, Alex ja minä jaoimme saman vuoteen ja ajan kanssa kaikki toimivat intiimisti keskenään. Se oli aivan maagista, Irie tunnelmoi.

Alex muutti myöhemmin saman katon alle Irien ja Tomin kanssa, mutta Tom muutti pois, jotta suhteelle jäisi enemmän tilaa ja hän voisi deittailla myös muita naisia.

Kolmikko sopii tapaamisesta verkossa olevan kalenterin avulla. Tyypillisesti Irie on Alexin kanssa maanantaisin ja keskiviikkoisin ja Tomin kanssa tiistaisin ja torstaisin. Viikonloppuisin he ovat kuitenkin yhdessä.

Suhde ei ole ollut kaikkien mieleen

– Muistan, kun olimme junassa ja pidimme toisiamme kädestä ja suutelimme, niin kuulimme hyvin järkyttävän kommentin: ”Ansaitsette kuolla”, kuuluivat törkeät sanat.

– Onneksi vanhempani ovat hyväksyneet erikoisen suhteemme, Irie jatkaa.

Päällimmäisenä ajatuksena sosiaaliselle medialle tarinan kertonut Irie on onnellinen suhteessaan.

– Rakastan sitä, että minulla on sekä tyttö- että poikaystävä. Sopimuksemme ansiosta emme koe mustasukkaisuutta, vaan se antaa meille vapautta. Rakastan heitä molempia tasapuolisesti.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT