KotiUutisetTeinityttö kertoi tunteensa miehelleen karmealla tavalla – "seurana loppuelämän"

Teinityttö kertoi tunteensa miehelleen karmealla tavalla – ”seurana loppuelämän”


Teinityttö toimi täysin järjettömästi, kun hän halusi ilmaista tunteensa miehelleen, ikään kuin ikuisen rakkauden merkiksi. Sen myötä hän kantaa taakkaa, joka on pahimmillaan seurana loppuelämän.

Teinityttö ruiskutti itseensä poikaystävänsä HIV-positiivista verta todistaakseen rakkautensa olevan äärimmäisen sitovaa. Pari oli tavannut Facebookin kautta ja he olivat olleet yhdessä noin kolme ja puoli vuotta ennen tytön järjetöntä tempausta.

15-vuotiaan tytön perheen uskotaan ryhtyneen oikeustoimiin poikaystävää vastaan ​​saatuaan tiedon pistoksesta. Poliisi on tämän myötä pidättänyt miehen Hajon kaupungista, ja tytön uskotaan olevan lääkäreiden valvonnassa.

Pariskunta oli yrittänyt paeta yhdessä miehensä kanssa useaan otteeseen aiemmin, mutta tytön vanhemmat olivat jäljittäneet heidät joka kerta tuodakseen tyttärensä kotiin. Tytön kerrotaan tienneen riskin, jonka hän otti ruiskua käyttäessään, mutta vielä ei ole tietoa siitä, oliko mies tietoinen kyseisestä aikomuksesta.

UN Aids -nimisen YK:n osaston, joka on perustettu nimenomaan taudin maailmanlaajuista torjuntaa varten, mukaan vuonna 2021 noin 38,4 miljoonaa ihmistä eli HIV:n kanssa ympäri maailmaa. Tuona vuonna siihen sairastui 1,5 miljoonaa ihmistä, kun taas noin 650 000 ihmistä kuoli AIDSiin liittyviin sairauksiin. Kenties pelottavin ajatus on, että noin 5,9 miljoonaa ihmistä ei tiennyt kantavansa HIViä.

Alla olevasta linkistä näkee kuvan tytöstä, jonka nimeä ei kerrottu julkisuuteen.

Lähde: Daily Mail
Kuvituskuva: Pixabay

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT