KotiUutisetNainen suunnitteli murhan ja sai elinkautisen tuomion - rikoksen kohteena oma mies,...

Nainen suunnitteli murhan ja sai elinkautisen tuomion – rikoksen kohteena oma mies, joka oli ”pakottanut harrastamaan seksiä 100 miehen kanssa”


Yhdysvaltojen Oklahomassa asuva Kristie Evans, 49, tuomittiin elinkautiseen vankeuteen, koska hän kehotti rakastajaansa Kahlil Squarea, 27, tappamaan pastorimiehensä David Evansin, 50, sen jälkeen, kun tämä ”pakotti hänet harrastamaan seksiä 100 miehen kanssa”. Hän kertoo joutuneensa 30-vuotisen avioliiton ajan hyväksikäytetyksi.

Kristie tuomittiin 10. elokuuta elinkautiseen vankeuteen ja hänellä on mahdollisuus päästä ehdonalaiseen, kun hän on noin 85 vuotias, kertoo The Oklahoman -sanomalehti. Hän kommentoi tapausta oikeudessa: ”Olin epätoivoinen”, ”Halusin vapautua siitä” ja ”En tiennyt muuta tapaa.”

Kristien puheista huolimatta Pontotoc Countyn piirituomari Steve Kessinger piti 22. maaliskuuta 2021 tapahtunutta murhaa kylmäverisenä.

Syyttäjien mukaan Kristie päästi syytettynä olevan rakastajansa Kahlilin kotiinsa varhain aamulla miehensä nukkuessa.

Valaehtoinen todistaja kertoo asiasta:

”Kristie antoi Davidin aseen ja laatikon luoteja Kahlilille”.

”Kristie ja Kahlil sopivat likimääräisestä ajasta, jolloin Kahlil tulee Evansien asuntoon tappamaan Davidin.

”Kristie jätti takaoven lukitsematta, jotta Kahlil pääsi sisään asuntoon.”

Kristien puolustusasianajaja Joi Miskel vaati neljän vuoden vankeutta väittäen, ettei hän ole vaaraksi yhteiskunnalle.

Pariskunnan tytär Brittney Long tuki äitiään ja kertoi NBC Newsille, että hänen isänsä David oli väkivaltainen häntä ja hänen sisaruksiaan kohtaan.

Kristie kertoi, että hän oli miehensä kanssa osittain siksi, että pelkäsi tämän tappavan hänet, hänen vanhempansa ja tekevänsä itsemurhan.

Apulaispiirisyyttäjä Tara Portillo vaati elinkautista vankeutta ilman ehdonalaisuutta ja istunnossa, että Kristiellä oli muita ”vaihtoehtoja” kuin murha: ”Hän valitsi huonoimman.”

Erikoisagentti Justin Brown Oklahoman osavaltion tutkintavirastosta ilmaisi epävarmuutensa, oliko David todella pakottanut Kristien seksiin miehsten kanssa: ”En ole 100-prosenttisen varma siitä”.

Lähde: The Daily Star

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT