KotiUutisetOho! Susanna Penttilä säväyttää rohkealla pukeutumisellaan – katso kuvat

Oho! Susanna Penttilä säväyttää rohkealla pukeutumisellaan – katso kuvat


Susanna Penttilä esiintyy tuoreissa kuvissaan todella rohkeana. Kurvit ovat näyttävästi esillä ja vaikka vaatetta näyttää olevan paljon mukana, niin paljasta pintaa piisaa.

Kodikkaassa ympäristössä otettu kuva näyttäisi olevan otettu ravintolan tiloissa, jossa Penttilä istuskelee sohvalla. Glitterillä peitetty laahusmainen asu säihkeineen sopii hyvin yhteen kimaltelevien korkokenkien kanssa.

Pääosan huomiosta vievät kuitenkin Susannan muhkeat kurvit ja pitkät sääret. Susanna näyttää myös hyvin ruskettuneelta, joten aurinkoa on saatu jo ennen Suomen kesän puhkeamista täyteen auringonpaisteeseensa.

Kuvasarjan oheen on mahdutettu yksi lyhyt video, jossa Penttilä näyttää seuraavan tarkasti jotakin ruudun ulkopuolella olevaa. Yhdessä kuvassa heltiää myös yksi hymynkare, Susannan katsoessa samaan suuntaan kuin videolla, mutta edelleen voi vain arvailla, mitä silmien edessä on.

Kypsässä iässä oleva 49-vuotias Penttilä on laittanut kuviensa yhteyteen hashtagin, joka viittaa ”creator awardseihin”, eli suomalaisittain Vaikuttajagaalaan.

Katso Penttilän upeat kuvat ja video alapuolelta. Kuvan reunassa oleva nuoli paljastaa lisää sisältöä.

Kuvat: Instagram / Susanna Penttilä

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.

Tilaa lelut edullisesti →





SUOSITUIMMAT