KotiUutisetNainen lähti ulos sarjadeittailijan kanssa – "karmeimmat ensitreffit koskaan"

Nainen lähti ulos sarjadeittailijan kanssa – ”karmeimmat ensitreffit koskaan”


20-vuotias Paige-niminen nainen suostui treffeille häntä koulussa ulos pyytäneen miehen kanssa, mutta hän ei osannut aavistaa, millainen tapaus halusi tutustua häneen.

Naisen kertoi kokemuksensa sosiaalisessa mediassa, jossa hän kuvaili treffikumppaniaan ”epäkiinnostavaksi hyypiöksi”. Hälytyskellot olivat soineet jo silloin, kun mies pyysi häntä ensitreffeille omaan kotiinsa, aikomuksenaan laittaa molemmille ruokaa.

– Periaatteenani on, että en mene kenenkään kotiin, vaan suosin ennemmin kahvilaa tai baaria, nainen kertoi.

– Pidätkö minua jonkinlaisena hyypiönä, oli mies kivahtanut. Kuinka kehtaatkin, mies vaahtosi, mutta oli kuitenkin suostunut lähtemään kahvilaan.

Treffien jälkeen Paige kertoi kokemastaan.

– Hän oli treffeillä uskomattoman tylsä, persoonallisuutta oli tuskin lainkaan. Kysyin häneltä suosikkiravintolaa ja mies vastasi ”McDonald’s”. Nyt puhutaan kuitenkin 20-vuotiaasta nuoresta miehestä, Paige kertoo.

Mies oli udellut, missä Paige asuu, mutta tämä kertoi vain asuvansa isossa asuntokompleksissa, saman yliopiston lähellä, jossa he olivat tavanneet. Mies vaati tietää asunnon tarkan sijainnin, mutta sai vastauksena väärän tiedon. Paige sai näin myös syyn lähteä treffeiltä.

Miehen todellinen nahka paljastuu

Seuraavana päivänä mies laittoi Paigelle viestiä ja raivosi saamansa väärän tiedon vuoksi. Hän myös moitti naista välinpitämättömyydestä, kun tämä oli ollut ulkona ystäviensä kanssa, eikä tarkistanut puhelintaan.

Paige lähetti muutaman saamistaan tekstiviesteistä paikalliseen feministinaisten someryhmään, eikä osannut arvata, millaisen vastaanoton ne saisivat.

– Näyttää siltä, että kyseinen mies hakeutuu yksityisviestittelyyn jokaisen luokkansa naisen kanssa, jolla on feminiinisen kuuloinen nimi, kertoi yksi viestit lukenut nainen.

– Näen häntä kulkemassa asuntoalueella kaiken aikaa. Luulin, että hän asuu siellä, kertoo toinen, kuullen samanlaisen tarinan kolmannelta naiselta.

Yksi puolestaan kertoi saman miehen seuranneen kotiovelle asti, ahdistellen häntä.

Peräti 39 naista kertoi kokeneensa ”kummallisia asioita” saman miehen kanssa. Tämä sai Paigen ilmoittamaan miehestä paikallisille viranomaisille, jotka tunnistivat hänet kuvauksesta saman tien.

– Karmeimmat ensitreffit koskaan, oli Paige todennut jälkikäteen.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.

Tilaa lelut edullisesti →





SUOSITUIMMAT