KotiUutisetMatkustaja sekoili lennolla – paljasti ahterinsa ja uhkaili henkilökuntaa

Matkustaja sekoili lennolla – paljasti ahterinsa ja uhkaili henkilökuntaa


Joillakin on omat sääntönsä, mitä tulee matkustamiseen. Tässä tapauksessa matkustaja sekoili lennolla siihen malliin, että häntä uhkaa jopa 20 vuoden vankeustuomio.

Valmennustehtäviin matkalla ollut irlantilainen Shane McInerney, 29, kapinoi kuin kiukutteleva kakara lentokoneessa, kieltäytyen henkilökunnan pyynnöistä.

Hän ei suostunut käyttämään kasvomaskia, paljasteli protestina ahteriaan sekä henkilökunnalle että muille matkustajille ja heitti oluttölkillä toista matkustajaa. Myös lentokoneen kapteeni nuhteli McInerneytä ja vastauksena hän laittoi lakin lentäjän päähän sekä uhkaili tätä nyrkkiään heristäen.

Unohda mämmi, nauti Delfiinistä. Tarjoamme ilmaisen toimituksen pääsiäisen ajan!

Lisäksi McInerney ei suostunut pysymään paikoillaan koneen laskeutuessa. Hänet pidätettiin koneen laskeuduttua New Yorkin lentokentälle.

Välikohtauksesta huolimatta McInerney allekirjoitti valmentajasopimuksen NFL-seuran kanssa, lakimiesten sovitellessa häiriköinnin seurauksia. Jalkapalloilija saattaa päästä pienemmällä tuomiolla, mikäli osapuolet tulevat riittävästi toisiaan vastaan neuvotteluiden osalta.

McInerney ei kysyttäessä kommentoinut Sunday World -medialle lentokoneessa sattuneista tapahtumista.

Lähde: Sunday World
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT