KotiUutisetSeksikkäin futistuomari kuvasi tulikuumaa ystäväänsä – katso kuvat

Seksikkäin futistuomari kuvasi tulikuumaa ystäväänsä – katso kuvat


Claudia Romani on saanut aikoinaan lempinimen ”seksikkäin futistuomari”. Hän onkin kerännyt yli miljoonan seuraajan fanijoukon sometililleen. Sittemmin hän on promonnut tulikuumaa ystäväänsä, jonka olemuksessa silmä lepää.

Fitnessiä ja uintia harrastava Hannah Nicole viihtyy etenkin bikineissä ja niukoissa vaatteissa, mitä tulee hän julkaisemiinsa kuviin. ”Erikoisalaa” näyttäisivät olevan ulkoilmassa otetut kuvat, joissa vaatteet vähenevät entisestään.

Miltäs se teidän pääsiäinen maistuu?😊

Tuoreissa kuvissa Nicole poseeraa muun muassa veneen reunalla, peilin ääressä, ulkona olevan auton luona ja olohuoneessa.

Sileä iho, muhkeat kurvit ja etenkin kaunottaren peppu keräävät huomiota yllin kyllin. Tarkkasilmäisimmät huomaavat pakaroissa olevan tekstin: ”She is art” eli ”Hän on taidetta”.

Romani onkin kysynyt seuraajiltaan, haluaisivatko nämä nähdä yhteiskuvausta Nicolen kanssa. Kehujen ja ihailevien viestien lomasta löytyy edes muutamia hyväksyvä kommentti asialle, tai sitten kehut ilmaisevat hyväksyntänsä suoraan.

Katso Nicolen kuumat kuvat alapuolelta. Jos kuvat eivät näy, klikkaa tästä. Reunassa olevasta nuolesta näet lisää kuvia.

Kuvat: Instagram / Claudia Romani





SUOSITUIMMAT