KotiUutisetMies myi autoaan ja sai naurettavan tarjouksen – vedätti ostajaa todella pahasti!

Mies myi autoaan ja sai naurettavan tarjouksen – vedätti ostajaa todella pahasti!


Autoaan jo muutenkin halvalla myynyt mies sai potentiaalisen ostajaehdokkaan, mutta tämän naurettavan pieni tarjous sai hänet harkitsemaan erikoista vedätystä.

Janis Drikis, 37, laittoi Honda Civic -autonsa myyntiin 550 punnan (noin 660 euroa) hinnalla päästäkseen siitä nopeasti eroon, mutta sai menopelistään 250 punnan (noin 300 euroa) tarjouksen, jota hän ei voinut sulattaa. Hän oli hyväksyvinään tarjotun hinnan, mutta ostaja ei tätä tiennyt.

Drikis antoi ostajalle puhelimen kautta osoitteen, jossa auto odottaisi. Annettu osoite oli kuitenkin sairaalan osoite. Kun ostaja soitti, ettei kyseisestä osoitteesta löytynyt Drikisin kotia, niin hän sai napakan vastauksen.

– Käy sairaalassa varaamassa itsellesi aika ja tutkituta pääsi, kun teit niin surkean tarjouksen, Drikis totesi.

Ostaja ei ilahtunut moisesta vedätyksestä, sillä sairaalaan oli matkaa 85 mailia (noin 136 kilometriä) ja sinne kesti ajaa sivuteitä pitkin useampi tunti.

👉 All you need is satisfaction! 👈

Moni oli tarjonnut autosta 400–450 puntaa ja se oli Drikisin mielestä ”ihan okei”, mutta todella alihintaisen tarjouksen kohdalla hän päätti antaa opetuksen ostajalle.

Vastauksena ostaja oli haukkunut Drikisiä ”mädäksi p*rsepääksi”.

Auto oli niin huonossa kunnossa, että siitä olisi ollut hyötyä vain varaosina. Charlie-nimisen ostajan mukaan olisi pitänyt sijoittaa noin 1 000 puntaa, että autosta saisi käyttökelpoisen.

– Tarjoukseni oli reilu, autosta olisi ollut hyötyä vain varaosina. Hänen ei olisi tarvinnut muuta kuin laittaa viesti ”ei kiitos, liian pieni tarjous” ja siinä se, Charlie kertoo.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT