KotiUutisetMarika Fingerroos avasi erotiikkavälineiden nettikaupan

Marika Fingerroos avasi erotiikkavälineiden nettikaupan


Marika Fingerroos on tehnyt uuden aluevaltauksen ja avasi 31.3. aikuisten intiimivälineitä myyvän www.sain.fi -verkkokaupan yhdessä ystäviensä kanssa.

– Uusi aluevaltaus on tavallaan hassusti sanottu, sillä nämä tuotteet on mulle erittäin tuttuja. Avajaisten päivämääräkin valikoitui ihan sattumalta, Marika sanoo heleästi nauraen.

– Mulla oli sellainen olo, että jotain puuttuu tai, että sitä on jopa liikaa. Luin tutkimuksen, että naisella on keskimäärin kolme erilaista aikuistenlelua pöytälaatikossa. Meidän valikoimasta jokainen löytää todella monipuoliset, modernit ja erittäin laadukkaat välineet. Tuotteet on lisäksi kauniita, sanoo Marika.

– Me olemme tehneet ison työn tuotteiden kartoituksessa ja niiden testaamisessa. Jokaisen tuotteen on pitänyt saada meidän koko testausryhmän hyväksyntä, sanoo Marika määrätietoisesti.

Sain.fi on tehnyt laajaa tutkimusta ja testausta löytääkseen parhaan mahdollisen valikoiman suomalaisille.Paristojen vaihdot voi unohtaa, sillä yhtä tuotetta lukuun ottamatta kaikki välineet on varustettu korkealaatuisella ladattavalla akulla. Kaikki tuotteet myös on valmistettu turvallisesta terveyssilikonista ja sisältävät CE merkinnän. Liukuvoiteet on valittu alan tunnetuimmalta ja laadukkaimmalta partnerilta RFSU:lta.

– Hyvä liukkari on tärkeä ja mahdollistaa täydellisen nautinnon. Meidän tuotteet ja RFSU:n liukkarit on just hyvä yhdistelmä. Molemmat haluaa olla parhaita ja tarjota turvallisen nautinnon, sanoo Marika.

Sain.fi tarjoaa asiakkailleen modernit ja innovatiiviset tuotteet eikä klassikoitakaan ole unohdettu.

Tuotteet on nimetty suomalaisille tutuilla nimillä mm. Herkkutatti, Ruusu, Delfiini, Pääskynen ja Pupu.

Toisinaan on tarvetta myös Työmiehelle tai Talonmiehelle, nauraa Marika.

– Nyt saa olla avoimesti seksuaalinen nainen ja meillä kaikilla on lupa nauttia. Jopa maailman laajuisesti tunnettu suomalainen laulajatar kertoi Twitterissä avoimesti omista nautinnon haluista ja niiden toteuttamisesta. Minua on vuosien aikana arvosteltu naiseuden, nautinnon ja seksuaalisuuden esille tuomisesta. Jopa haukuttu ja uhkailtu. On aivan ihanaa elää nyt ajassa, jolloin tämä nähdään positiivisena asiana. Nyt saan kannustusta ja tukea.

– Tämä on se asia, jota haluan tehdä isona. Toivon, että voin tuoda nautinnon kaikkien halukkaiden saataville. Mä olen aivan superonnellinen tästä yrityksestä ja meidän tuotteista, sanoo Marika.

Marikan tuote-esittelyvideot ja tuotekuvat:

Herkkutatti

Ruusu

Talonmies

Pupu

Lähde ja kuvat: Sain.fi





SUOSITUIMMAT