KotiUutisetIS: Kaksossiskot muuttivat 19-vuotiaina Playboy-kartanoon - paljastavat nyt karmeita asioita petipuuhista Hugh...

IS: Kaksossiskot muuttivat 19-vuotiaina Playboy-kartanoon – paljastavat nyt karmeita asioita petipuuhista Hugh Hefnerin kanssa


Tositelevisiosarja The Girls Next Door sijoittui Playboy-kartanon kuvioihin, jossa Hugh Herfner asui tyttöystäviensä kanssa.

Kaksossiskot Karissa ja Kristina Shannon olivat Hefneriin suhteessa vuosina 2008-2010. Shannonit olivat vain 18-vuotiaita tavatessaan 83-vuotiaan Hefnerin kertoo People-lehti. Sisarukset esiintyivät Playboyssa ja tämän jälkeen Hefner pyysi heitä muuttamaan kartanoonsa.

Secrets of Playboy -dokumentissa sisarukset kertoivat ajastaan kartanossa.

19-vuotissyntymäpäivänään he tajusivat mihin olivat oikein ryhtyneet. Tuolloin Hefner tarjosi ”rauhoittavaa pilleriä” nuorille naisille.

– Sen jälkeen Hefner painoi päämme haaraväliinsä ja vaati suuseksiä.

– Hänen kätensä tärisivät ja hän kosketteli meitä rinnoista. Aivan kuin olisi harrastanut seksiä isoisänsä kanssa. Hefner vain makasi sängyllä ja hoki, että me rakastamme häntä.

– Tuon yön jälkeen tuntui, että vartaloni ei enää kuulu minulle. Tunsin, että minua käytettiin hyväksi ja se oli inhottavaa.

Hefnerin lähipiirissä myös sukupuolitaudit levisivät.

– Me molemmat saimme klamydian. Hefnerin assistentti totesi vain, että niin käy kun on seksuaalisesti aktiivinen.

Jossain vaiheessa Karissa huomasi olevansa raskaana 84-vuotiaalle Hefnerille.

– Sain puhelun hoitajalta ja menin aivan sekaisin. Mietin, että kuka muu tietää tästä? Pyysin, ettei hoitaja kertoisi asiasta Hughille. En halunnut kenenkään tietävän.

– En halunnut lasta, sillä se olisi vetänyt minut yhä syvemmälle Hefnerin kuplaan. Hän olisi saanut minut liekaan lopullisesti. Inhosin vartaloani. Minusta tuntui kuin sisälläni olisi ollut joku alien.

Raskaus kuitenkin keskeytettiin, sillä sisarukset menivät salaa aborttiklinikalle. Asia jätti trauman Karissaan.

– Aina kun olin Hughin kanssa, seksi tuntui hyökkäykseltä. Minulle niissä oli kyse raiskauksesta. Hän kontrolloi kaikkea. Olen iloinen, että tein abortin.

Elokuussa 2010 The Girls Next Doorin viimeinen jakso esitettiin ja puoli sen jälkeen sisarukset ilmoittivat haluavansa muuttaa pois kartanosta, vaikka Hefner halusi heidän jäävän. Vihdoin kolmikon tiet erkanivat, kun Hefner meni naimisiin Crystal Harrisin kanssa.

Vielä tänäkin päivänä sisarukset käsittelevät aikaansa kartanossa.

– Hänellä oli paljon valtaa. Elämä kartanossa muistutti jotain kulttia. Kadotat itsesi kun menet sinne. Paikka oli kuin vankila. Ihmiset menivät siellä rikki.

Lähde: Ilta-Sanomat





SUOSITUIMMAT