KotiUutisetNainen aikoo ostaa hulppean äitienpäivälahjan – pelkää kertoa äidilleen yhden asian

Nainen aikoo ostaa hulppean äitienpäivälahjan – pelkää kertoa äidilleen yhden asian


Vanhempien muistaminen merkkipäivinä on yksi tapa kertoa, miten paljon heistä välitämme. Tässä tapauksessa aikomukseen liittyy asioita, mistä on huomattavan vaikea puhua.

Frances Bentley -niminen nainen ansaitsee niin hyvin, että hän on suunnitellut ostavansa upouuden auton äidilleen äitienpäivälahjaksi. Äidillä ei ole kuitenkaan mitään tietoa tyttärensä ammatista tai tämän tuloista.

– Äitini luulee, että minut ylennettiin toimistoni johtajaksi ja että teen etätöitä kotona. Olen kertonut hänelle, että minua ei saa häiritä ”työtunteina”, koska olen niin kiireinen. Todellisuudessa ansaitsen tuhansia aikuisviihdemateriaalia julkaisevalla sivustolla, jossa pukeudun seksikkäisiin alusvaatteisiin ja kuvaan roiseja videoita kaiken päivää, kertoo Bentley.

Vaikka nainen poteekin huonoa omatuntoa todellisen työnsä salailusta, niin hän toivoo silti voivansa ilahduttaa äitiään uudella autolla. Valheella on kuitenkin tunnetusti lyhyet jäljet.

Frances kuvailee äitiään särmäksi ja asialliseksi – jos hän saisi selville tyttärensä tavan ansaita rahaa, saisi tytär huutia.

Samalla sivustolla materiaalia julkaiseva nimimerkki Kitty kertoo ansaitsevansa yli 100 000 puntaa (120 000 euroa) rivoilla videoillaan kuukausittain, joten pienistä summista ei ole kyse.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pexels





SUOSITUIMMAT