KotiUutisetLaulaja joutui sairaalaan vatsakipujen vuoksi – huvittava syy taustalla

Laulaja joutui sairaalaan vatsakipujen vuoksi – huvittava syy taustalla


Vatsakipuja on ollut kaikilla jossain vaiheessa elämää, mutta harvemmin tällaisesta syystä. Voisi todeta, että moraali ja liiallinen kohteliaisuus toisen aiheuttivat kivun.

Taitelijanimellä Pocah tunnettu brasilialainen laulaja joutui sairaalaan, kun hän päätti terveytensä kustannuksella olla piereskelemättä miehensä seurassa. Vatsaan kertynyt ilma aikaansai niin valtavat kivut, että lähtö päivystykseen oli tosiasia.

– Heräsin kello 5.30 aamulla pahoihin vatsakipuihin ja jouduin sairaalaan, kertoi Pocah somessa seuraajilleen.

Oletettavasti suhde oli vielä siinä vaiheessa, ettei pierujen päästäminen ollut naisen mielestä sopivaa. Herääkin kysymys, mikä on parisuhteen ensimmäinen virstanpylväs, ensimmäinen suudelma vai sittenkin ensimmäinen pieru toisen seurassa?

Laulaja oli jopa saanut ohjeita sosiaalisen median kautta, että kipu pitää vain kestää ja olla välittämättä siitä. Kaiken huippuna hän uskoi vinkkeihin.

– On huomattavasti nolompaa valvottaa miestäsi, lähteä hänen kanssaan sairaalaan ja saada lopputuloksena diagnoosi kehoon jääneestä pierusta. Tästä eteenpäin aion paukutella menemään, kertoo Pocah, oikealta nimeltään Viniane de Queiroz Pereira.

– Sain lääkettä ja nyt olen kunnossa, hän kertoi lopuksi 1,5 miljoonalle seuraajalleen.

Lähde: Metro
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT