KotiUutisetHugh Hefnerin ex-lääkärin tytär muistelee kauhulla: "näin orgioita 6-vuotiaana"

Hugh Hefnerin ex-lääkärin tytär muistelee kauhulla: ”näin orgioita 6-vuotiaana”


Playboy-lehden perustajan, Hugh Hefnerin, kuolemasta tulee kuluneeksi ensi syksynä viisi vuotta. Moni Hefnerin Playboy-kartanon kuvioissa ollut on kertonut kokemuksiaan.

Jennifer Saginor, Hefnerin taannoisen henkilökohtaisen lääkärin tytär, kertoo vähemmän lämpimiä muistoja tuolta ajalta.

Saginor meni aikoinaan lääkäri-isänsä mukana asumaan Playboy-kartanoon. Pienen tytön mielestä paikka oli ulkoisesti kuin ”upea Disneyland”. Ei kuitenkaan mennyt kauaa ymmärtää, että paikan ulkoinen kauneus oli vain korea ulkokuori synkän pimeyden yllä.

Hiljattain tehdyssä haastattelussa Saginor muisteli tuon ajan kauhukuvia 100 miljoonan dollarin arvoisessa kartanossa.

– Näin orgioita 6-vuotiaana.

Nykyään Saginor on 51-vuotias kalifornialainen. Hän kertoo myös tulleensa riippuvaiseksi reseptilääkkeistä nuorena.

Saginorin isällä oli lempinimi ”Dr. Feelgood”, suoraan suomennettuna ”Tohtori hyväolo”, sillä hänen kerrotaan kirjoittaneen lääkereseptejä surutta.

– En tiennyt, että jotkin aikuisten rikkomat rajat olisivat jotain sellaista, mikä piinaisi minua vuosikausia. Kun kasvoin teini-ikäiseksi, niin kartanossa näkemäni maailma oli ainoa, jonka tunsin, kertoo Saginor.

Aikuisiällä Saginor on oppinut näkemään asiat eri perspektiivistä.

– Ymmärrän nyt, että tietyt asiat eivät olleet soveliaita lapselle, mutta tuohon aikaan en tiennyt mitään muuta kuin näkemäni.

Joulukuussa tehty dokumentti avasi kartanon saloja

Hefnerin ex-työntekijä kertoi joulukuussa, että ”jalkojen levitys” ja lääkkeiden käyttö olivat ”pakollinen paha” kartanossa. Hefnerin ex-tyttöystävä, Holly Madison, kirjoitti kokemuksesta kirjan, kertoen Hughin kutsuvan tiettyjä lääkkeitä ”reisien avaajiksi”.

Madison ei itse kajonnut koviin päihdyttäviin aineisiin, mutta oli kertomaan mukaan ”aina päihtyneenä” alkoholin ja siihen miksattujen aineiden vuoksi, kun hän harrasti seksiä Hefnerin kanssa.

Päihteiden käyttö oli kartanossa tyypillistä.

– Polttaminen toi minut kosketuksiin aistien todellisuuden kanssa. Löysin täysin uuden valtakunnan seksin saralla, oli Hefner aikoinaan sanonut.

Lääkityksestä tuli niin merkittävä asia Hefnerin seksielämään, että vuoteen yläpuolella oli aina malja rohtoja varten. Sihteerin tehtävä oli huolehtia niiden riittävyydestä.

Lähde: Thoughtnova
Kuvituskuva: Wikimedia Commons





SUOSITUIMMAT