KotiUutisetSelena on suomalainen cosplayta harrastava striimaaja – tyyliä ja kauneutta!

Selena on suomalainen cosplayta harrastava striimaaja – tyyliä ja kauneutta!


Selena voisi viitata esimerkiksi Selena Gomeziin tai ysärivuosien laulajaan, joka esiintyi kyseisellä taitelijanimellä. Tässä tapauksessa kyse on suomalaisesta naisesta, joka harrastaa cosplay-taidetta ja striimaamista.

– Olen tällainen 24-vuotias huumorilla varustettu hobitti. Pelaamisen lisäksi tällä kanavalla piirretään ja pidetään välillä erikoisteemaisia striimejä. Harrastan myös cosplayta!

Näin lukee Namisugoi-nimimerkillä striimaavan Selenan Twitch-kanavalla.

Selenan Twitch-lähetyksissä on usein vuorovaikutusta katsojien kanssa, ja hänen livelähetyksissään on mukava tunnelma, sillä kyseessä on erittäin puhelias nuori nainen – tyyli, joka tempaa katsojatkin mukaan.

Luonnollisesti erilaiset viihdepelit kuuluvat kanavalla nähtäviin asioihin ja joskus Selena nähdään myös erilaisissa cosplay-asuissa – viimeksi suositun Overwatch-videopelin D.Va -hahmona. Kyseinen hahmo on lähes identtinen Selenan ulkonäön osalta, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

Juttu jatkuu kuvan alapuolella.

Edellisessä Cosplay-aiheisessa lähetyksessä eräs katsoja päätti hieman hauskuuttaa ihmisiä ottamalla lyhyen videoklipin tilanteesta, jossa Selena korjasi asentoaan D.Va -hahmon asuun pukeutuneena. Puvun hangatessa tuolia vasten syntynyt ääni kuulosti nimittäin pierulta, ja se sekä nauratti katsojia että hävetti Selenaa.

Kyseisen videon voi katsoa tästä linkistä.

D.Va -asu ei suinkaan ole ainoa, jonka Selena on pukenut päälleen, sillä teemoja on ollut useita. Alla tyylikkäimpiä kuvia, jotka löytyvät Selenan Instagramista, niin arjen keskeltä kuin teemojenkin osalta.

Kuvat: Instagram, Twitch / Selena





SUOSITUIMMAT