KotiUutisetPutouksen sketsihahmokilpailun voittaja on jo selvillä?

Putouksen sketsihahmokilpailun voittaja on jo selvillä?


MTV3:n suosittu viihdeohjelma Putous palasi lauantainaruutuihin 14. kauden avausjaksolla, joka tavoitti Finnpanelin mukaan yhteensä 1,4 miljoonaa suomalaista. Esityspäivänä ohjelman keskikatsojamäärä oli 938 000.

Ohjelmassa jatkavat viime kaudelta tutut juontaja Christoffer Strandberg sekä näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Maaria Nuoranne ja Mikko Töyssy. Uusina putouslaisina aloittivat Pihla Maalismaa, Aapo Oranen, Jyri Ojansivu ja Aku Sipola.

Ensimmäisen jakson katsojapalaute on ollut somessa kaksijakoista. Uusien näyttelijöiden on kehuttu piristäneen ohjelmaa, mutta joidenkin katsojien mielestä Putous on alkanut menettää entistä loistoaan.

Lauantaina nähtiin myös Vuoden sketsihahmo -kilpailun seitsemän suuresti odotettua ehdokasta, joiden joukosta Mr Green bongasi välittömästi selkeän voittajasuosikin. Mr Green ennusti jo viime vuonna heti ensimmäisen jakson jälkeen Dennis Nylundin Folke Rundqvist -hahmon voittavan koko kisan, ja niin kävikin. Tänä vuonna Mr Green on yhtä varma, että Aku Sipolan möreä-ääninen hyvinvointivalmentaja Hannu Gandhi tekee samoin.

Toiseksi todennäköisin voittajaehdokas on Mr Greenin mukaan Mikko Töyssyn pirskahteleva viinitilallinen Kaisla Sose. Aapo Orasen ilman housuja kekkuloiva viihdetaiteilija Alvari Perätorvi voisi mahdollisesti uhata kärkikaksikkoa, mutta muilla hahmoilla ei uskota olevan juuri mitään mahdollisuuksia voittoon.

Putous – Vuoden sketsihahmo 2022

Hannu Gandhi  1.50

Kaisla Sose  3.25

Alvari Perätorvi  6.00

Die-Harri  15.00

Kape Virallinen  30.00

Limu-Miska  30.00

Heimo Herkkä  30.00

Lähde: Mr Green





SUOSITUIMMAT