KotiUutisetNämä viisi seksivinkkiä jokaisen pariskunnan tulisi tietää!

Nämä viisi seksivinkkiä jokaisen pariskunnan tulisi tietää!


Varmasti jokainen pariskunta on joskus pohtinut seksielämäänsä ja miten sitä voisi parantaa entisestään. Tästä artikkelista löydät viisi hyvää neuvoa kipinän lisäämiseen.

1. Esileikki

Monille esileikki on luonnollinen eteneminen vaikkapa romanttisesta päivällistreffeistä makuuhuoneeseen, mutta joillakin pariskunnilla seksirutiinit ottavat vallan. Jos siis haluat kumppanisi olevan enemmän innostuneempi seksistä, niin sinun on tehtävä siitä hänelle nautinnollisempaa.

2. Kommunikointi

Älä oleta, että mikä toimi aiemman kumppanin kanssa, niin toimisi kaikkien muidenkin. Joskus saattaa tuntua oudolta kysyä, mutta tee se silti ja näin pidät kumppanisi tyytyväisenä petipuuhissa.

3. Harrasta seksiä ennen kuin suuntaatte ulos illanviettoon

Olet varmasti joskus huomannut, että kun olette kumppanisi kanssa syöneet kolmen ruokalajin aterian ravintolassa ja juoneet siihen päälle pullon viiniä, niin kotiin palattuanne olette ruokakoomassa ja tunnelma on väsähtänyt. Tällöin seksi ei tule varmasti ensimmäisenä mieleen, joten kannattaa hoitaa petipuuhat ennen kuin rientää illanviettoon ulos.

4. Älä ole liian epäitsekäs

Monet ihmiset saavat tyydytystä siitä, kuinka paljon kumppani nauttii. Oleminen sellaisen ihmisen kanssa, joka välittää vain toisen nautinnosta, voi olla uuvuttaa hyvinkin nopeasti. Muista siis myös omat tarpeesi ja kiinnostuksen kohteet.

5. Noudata hyvää hygienia

Niin se vain on, että eihän kukaan tykkää, jos kumppani haisee pahalta. Pidä siis hygieniasta hyvää huolta peseytymällä huolellisesti ja käyttämällä deodoranttia.

Lähde: Medium

Kuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT