KotiUutisetTop 10: nämä Hollywoodin supertähdet aloittivat uransa aikuisviihteen parissa

Top 10: nämä Hollywoodin supertähdet aloittivat uransa aikuisviihteen parissa


Kaikki tietävät, ettei ura Hollywoodissa tapahdu yhdessä yössä. Pienet roolit ovat arkipäivää uran alussa ja päällä on jatkuva huoli, miten nousta ylemmäs. Moni kuuluisa näyttelijä valitsi aikuisviihteen ennen kuin heistä tuli supertähtiä.

1. Sylvester Stallone

Stallone tuli taannoin kuuluisaksi Rocky-elokuvan myötä 1980-luvulla. Sitä ennen hän oli vaarassa joutua jopa kodittomaksi. Tämän välttääkseen hän vastaanotti roolin elokuvassa The Party at Kitty Shud.

Elokuva sai myöhemmin nimen Italian Stallion, suomeksi Italian Ori, jota käytettiin myöhemmin markkinointikikkana tekemään Stallonen roolia kuuluisammaksi, hänen näytellessään Rocky Balboaa.

2. Jon Hamm

Vuosia sitten Jon Hamm paljasti, että hän työskenteli aikuisviihdeteollisuudessa ennen kuin hänestä tuli tv-tähti.

Tämä ohella hän paljasti työskennelleensä myös puvustajana aikuisviihde-elokuvien parissa, luoden puitteet ja sisustuksen tapahtumia varten.

3. Kim Kardashian

Moni tietää julkisuuteen vuotaneesta seksivideotallenteesta, joka tuli julki 2007. Kim Kardashian esiintyi siinä entisen miehensä, Ray Norwoodin kanssa. Videon sanotaan nostaneen Kardashianin uran seuraavalle tasolle.

Hetkittäin Kim kielsi esiintyneensä videolla. Myöhemmin hän kuitenkin sopi asian aikuisviihteeseen keskittyneen tuotantoyhtiön kanssa ja sai vieläpä viiden miljoonan dollarin palkkion siitä.

Jotkut ovat sitä mieltä, että kaikki oli suunniteltua, jotta Kimistä saatiin tehtyä superjulkkis, kun taas toiset uskovat sen pilanneen kokonaiskuvaa.

4. Cameron Diaz

Diazia rakastetaan etenkin monien romanttisten komedioiden ansiosta. Uransa hän kuitenkin aloitti pehmo-aikuisviihteen parissa.

Diaz oli vasta 19-vuotias, kun hän aloitti aikuisviihteen parista. Hän on todennut monissa haastatteluissa, ettei ole ylpeä tästä. Jostain oli kuitenkin aloitettava.

5. David Duchovny

Tätä miestä ei ensinäkemällä osaisi liittää aikuisviihteen pariin, mutta yllätyksiä riittää Hollywoodin maailmassa. Tunnetuimpia Duchovnyn tähdittämiä sarjoja ovat muun muassa Salaiset Kansiot ja Californication.

Nuorempana, 1990-luvun puolivälissä Duchovny esiintyi moneen otteeseen pehmo-aikuisviihdesarjassa The Red Shoe Diaries.

6. Sasha Grey

Grey tunnetaan etenkin Entourage-tv-sarjan seitsemänneltä kaudelta. Hän ei koskaan peitellyt asiaa.

Gray on superjulkkiksista ilmeisin tapaus, mitä tulee työskentelystä aikuisviihteen parissa. Kun Gray täytti 18 vuotta, hän sai nopeasti nimeä ja tuli suosituksi.

Gray sai monia palkintoja aikuisviihdevuosinaan, joihin kuuluivat paras kolmen kimppa, paras ryhmäkohtaus, vuoden naisesiintyjä ja paras suihinottokohtaus.

7. Arnold Schwarzenegger

Ennen Terminator-aikoja ”Iso-Arska” hankki toimeentulonsa aikuisviihteestä. Tapa voi yllättää, sillä Schwarzenegger tienasi taaloja homoeroottisten lehtien ja valokuvaajien kanssa.

Tämä synnytti paljon huhuja supertähden seksuaalisuudesta, mutta asiaa ei koskaan näytetty toteen. Kyse oli kuitenkin alastonkuvista.

Conan Barbaari -elokuvan myötä Schwarzeneggerin ei tarvinnut miettiä tulevaisuuttaan ja lopullinen läpimurto tapahtui Terminator-elokuvan myötä.

8. Matt Le Blanc

Yllätyitkö tästä nimestä? David Duchovnyn tapaan myös Matt Le Blanc esiintyi The Red Shoe Diaries -sarjassa.

Tämän jälkeen Le Blancin ura lähti täysin toiseen suuntaan ja hänet tunnetaan etenkin Frendit-sarjasta ja monista komediasarjoista.

9. Sibel Kekilli

Tyrion Lannisterin rakastaja Game of Thronesissa on yksi Kekillin tunnetuista rooleista. Myös tässä roolissa nähdään hieman paljasta pintaa, mutta ei läheskään yhtä paljon kuin kovemman luokan aikuisviihde-elokuvissa hänen nuoruudessaan, ennen näyttelijänuraa.

Ikävin puoli asiassa on hänen perheensä, joka katkaisi kaikki välit näyttelijättäreen kuultuaan tästä.

10. Jackie Chan

Jackie Chan tunnetaan hänen eeppisistään Kung Fu -elokuvistaan, mutta myös hän aloitti aikuisviihteen parissa nuoruusvuosinaan.

Chan tunnetaan myös Perhe on pahin sarjasta, josta hän sanoi ottaneensa roolin vastaan vain varmistaakseen toimeentulonsa, peittelemättä asiaa lainkaan.

Bonuksena lisätään listaan myös Kevin Costner, joka esiintyi ennen läpimurtoelokuviaan Sizzle Beach -elokuvassa. Se oli käytännössä vain dubattu, itsenäinen elokuva, mutta siinä näkyy hieman enemmän kuin pehmo-aikuisviihteessä.

Costnerin tunnetuimpiin elokuviin kuuluvat Tanssii Susien Kanssa ja Unelmien kenttä.

Lähde: Thoughtnova
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT