KotiUutisetSeksiterapeutti paljastaa: naisille tämä on vastenmielisin asia miehessä

Seksiterapeutti paljastaa: naisille tämä on vastenmielisin asia miehessä


Seksiterapeutin mukaan yksi asia on ylitse muiden, kun puhutaan epäkiinnostavimmasta piirteestä miehessä. Se ei ole esimerkiksi pahanhajuinen hengitys.

Seksuaaliterapeutti Starielle Hope kertoo, että naiset eivät voi sietää jos he joutuvat jatkuvasti tilanteeseen, joka tarvitsee hyväksyntää.

Yksityiskohtaisemmin kerrottuna Hope toteaa, että miesten tulee olla täysin oma itsensä ja heillä pitää olla sisua sanoa ”ei”, jos he eivät ole samaa mieltä jostakin asiasta.

Hope kuitenkin täsmentää, että tämä ei tarkoita miesten jatkuvaa puolustuskannalla oloa jos he kohtaavat kritiikkiä tai saavat palautetta. Miesten ei myöskään tule varmistaa, että he ovat oikeassa jonkin asian suhteen.

– Tarvitsemme voimaasi ja olemustasi, sinun pitää olla todella itsesi, ei vain mies, jonka oletat haluavamme, kuvailee Hope.

Samalla hän lisää, että miehen tulee olla toimia älykkäästi, kun hän kohtaa feminiinisiä haluja, pelkoja ja kaaosta.

Miehen tulisi myös osata poistua tilanteesta, mikäli nainen ei osoita kiinnostuksen merkkejä miehen asetuttua tietylle kannalle. Tämä luonnollisesti ei päde kaikkiin naisiin, sillä jokaisella on oma mielipide asioista ja se tekee eron, onko henkilö haluttava, perustelee Hope.

Lähde: Thoughtnova
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT