KotiUutisetKalevin vaimo lakkasi antamasta - näin Kalevia autetaan!

Kalevin vaimo lakkasi antamasta – näin Kalevia autetaan!


Kalevi on kirjoittanut internetin keskustelupalstalle varsin huomiota herättävän kirjoituksen siitä, ettei avioliitto enää oikein toimi seksin saralla. Näin Kalevi kirjoittaa:

”Vaimo ei anna pillua kuin erittäin harvoin, ja minulla on nyt mitta ollut siltä osin täysi useamman vuoden jo. Aamulla vonkasin kahdesti, mutta ei kelvannut; sanoi niin kuin aina ennenkin: ”Odota nyt vielä, kohta sitten”.

Ja sitten menee taas muutama viikko.

Lopetinkin jo vonkaamisen välillä ja meni reilu vuosi, että pikaisesti pantiin peiton alla takaa päin.

Vaimo sai houkuteltua minut pari kuukautta sitten luottamaan siihen, että seksiä saan kerran viikossa pyytämättä. Sitä kesti kolme viikkoa, minkä jälkeen lupaukset oli syöty, vaikka olin mielein kielin, enkä yhtään poikkiteloista sanaa sanonut tai tekoa tehnyt tai ilmettä kasvoilleni luonut.

Tässä olisi ns. vapaa, mutta naimisissa oleva mies tarjolla puolivakituiseksi seksikumppaniksi pääkaupunkiseudulla. Ikää on 50 vee, mutta poikamainen ja viiriili.”

Suomalaiset auttavat Kalevia. He antavat hänelle ohjeitaan yllin kyllin. Minkä ohjeen sinä antaisit?

”Taidat olla tyhmä. Jos vaimo ei anna, se panee jotain muuta. Ota ero heti. Itse otin eron 2 kk jälkeen kun ex alko pihtaamaan. Älytöntä olla suhteessa jossa ei ole seksiä.”

”Voi taivas mikä kommentti. Se, ettei muija anna lootaansa, ei tarkoita sitä, että hänellä on toinen mies. Ehkäpä siitä, mistä kiikastaa, kannattaa keskustella pariskunnan yhdessä, vaikkapa keittiön pöydän ääressä.”

”Vaimollasi on ilmeisesti harvinainen sukupuolielin? Ainakin kommentistasi saa sen käsityksen, että vaimosi irrottaa sen alapäästään ja ojentaa sen sinulle tarvittaessa, tai sitten ei ojenna. Mutta, sukupuolielin on aina ihmisessä kiinni, se ei ole irrallinen.
Jo tyylisi ilmaista asioita näin, se inhoittaa. Tuokin jo selittää vaimosi haluttomuutta.
En minäkään suostuisi sinunlaisen kanssa seksipuuhiin.”

”Oma kokemukseni pitkästä 10v suhteesta. 2v meni ilman seksiä. Ei auttanut minkäänlainen läheisyys, kukat, ei siivoamiset, ei lapsista huolehtiminen että vaimo sai harrastaa,ei mikään. 2v kärvistelin mutta sitten lankesin vieraisiin ja tulin kaula purtuna, kynnen jäljet selässä. Eli käry kävi. Mutta yllätys yllätys, viikko tuon jälkeen alkoi vaimo vonkaan. Ja niin nätisti vonkaskin ”koskahan sä annat mulle munaa”. En antanu enää koskaan! Pakkasin romuni ja lähdin. Vaimo, siis ex jo, kysyi että mikä sun nyt tuli kun kerroin että nyt riitti. Silloin tuon idioottimaisen kysymyksen jälkeen mietin että mitä mä olen tuossa naisessa joskus nähnyt. Miten joku ihminen voi oikeasti kysyä noin tyhmiä!”

”Itse olen samanikäinen nainen ja tilanteeni on sama. Mieheni on aseksuaali. Hyvä kuitenkin, että olet yrittänyt miellyttää ja keskustella asiasta. Onhan sekin jotain. Ihmiset monesti aliarvioivat erotiikan merkityksen parisuhteessaan, kunnes on liian myöhäistä.”

”Mulla sama. Ostin fleshlightin nopeeseen käyttöön ja ns. puolikkaan nukkenaisen (ei vie paljon tilaa). Kelpaa paneskella noita. Ihan aitoa.”

”Yritäs nyt ottaa kissa pöydälle, sano että tarviit seksiä. Mitä vaimo siihen sanoo, hyväksyykö että käyt vieraissa. Mitä kertoo syyksi ettei anna. Keskustelua, sillä se lähtee. Eihän toi kyräily ole viisasta.”

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje