KotiUutisetBig Brother -sarjassa hengenvaarallinen tilanne: Katja meinasi tukehtua porkkanaan

Big Brother -sarjassa hengenvaarallinen tilanne: Katja meinasi tukehtua porkkanaan


Viikko sitten startannut Big Brother on tunnetusti dramaattinen sarja, jossa sattuu ja tapahtuu, kun eri ikäiset ja eri taustoilta lähtöisin olevat ihmiset suljetaan neljän seinän sisään lähes kolmeksi kuukaudeksi. Sarjan toistaiseksi kenties vaarallisin tilanne koettiin maanantaina puolen päivän kieppeillä, kun oululainen kauppatieteilijä-juristi Katja meinasi tukehtua porkkanaan Big Brother -talon olohuoneen sohvalla.

Big Brother -sarjan 24/7-versiota seuranneet katsojat näkivät suorassa lähetyksessä, kun asukkaat söivät sohvalla porkkanoita ja Katjan olemus muuttui dramaattisesti. Muut asukkaat huomasivat nopeasti, mistä on kysymys ja yrittivät auttaa Katjaa.

Big Brotherin tuotannon kulisseissa oltiin nopeasti hereillä ja talossa kajautettiin kutsuhuutoja talon asukas Pekalle, joka toimii siviilissä ensihoitajana. Pekka kiiruhtikin paikalle salamannopeasti, mutta miehen saapuessa apuun oli dramaattinen tilanne jo onnellisesti ohi ja Katja sai jälleen hengen kulkemaan.

Tilanteen jälkeen ensihoitaja-Pekka kertoi talon asukkaille, kuinka tukehtumisvaarassa olevaa ihmistä voi auttaa. Pekka näytti käytännössä esimerkiksi napakan iskun lapaluiden väliin sekä tunnetun Heimlichin otteen, joilla voidaan auttaa esimerkiksi ihmistä, jolla on juuttunut ruuanpala kurkkuun.

Viikko sitten startanneessa Big Brotherissa talossa on parhaillaan 15 asukasta. Ensimmäisenä talosta tiputettiin kilpailija nimeltä Pippa eilisessä suorassa lähetyksessä. Peliyhtiö Mr Green on arvioinut, että kilpailun voittaa kilpailija nimeltä Aki, jonka kerroin on parhaillaan 3.00. Katjan apuun rientäneen ensihoitaja Pekan kerroin on 3,50 ja tämän kannoilla suosittu Twitch-striimaaja Anssi kertoimella 4,50.

Kaikki Big Brother -kertoimet:
Aki 3.00
Pekka 3.50
Anssi 4.50
Sami 8.00
Laura R. 10.00
Taavi 15.00
Ville 18.00
Melody 20.00
Lasse 21.00
Juhani 25.00
Katja 34.00
Sanni 34.00
Laura L. 45.00
Minna 61.00
Jasmiina 65.00

Lyö vetoa Big Brotherista täällä.

Kuva: Wikipedia

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje